דעה! החלטת לטוס, רק ברגע האחרון,
-
מי שנחוש לטוס גם במחיר של בידוד בחזור,
עדיף לרכוש כרטיס טיסה או חבילה למקומות שניתן לטוס,
רק ברגע האחרון,
איך שהמציאות מראה שכל יום יש שינויים,
אני חושב שבאוגוסט נראה פתאום הרבה שיטוסו לחופשה בחו''ל
ליעדים שניתן להגיע אפילו במחיר של בידוד בחזור
בסופו של יום אנחנו חיים במציאות של בידוד
מעניין לדעת דעתכם?
-
לא מכיר יותר מידי אנשים שייסעו לטייל בחו”ל מתוך ידיעה שיצטרכו להיכנס לבידוד של 14 יום בחזרה. אני נאלצתי לבטל טיסה בתחילת מרץ בגלל העניין הזה כי המחיר היה כבד מידי. כתבת נכון שיש שינויים ,אולי לא בכל יום אבל המצב יכול לקבל תפנית משמעותית בטווח של חודש או חודשיים מהיום במידה ורמת התחלואה תרד בצורה דרסטית גם כאן וגם במקומות אחרים בעולם. לטעמי ,אפשר לתכנן טיולים לחודשים הקרובים שניתן יהיה להוציא אותם לפועל בהתראה קצרה. ז”א שאם בדרך כלל אנחנו מזמינים טיסות ,מלונות וכו’ חודשים מראש, הפעם מי שיוכל להרשות לעצמו ( תחת אילוצים שונים ) יעשה את זה בטווח הרבה יותר קצר.הקיץ הזה הלך כבר לאיבוד אבל אני מקווה שיהיה אפשר לטייל באירופה בתקופת טרום הכריסמס. חייבים לשמור על אופטימיות בתקופה המטורללת הזו.
-
האיחוד האירופאי קבע כללים לקבלת תיירים שמבוססים על רמת תחלואה, השורה התחתונה בגלל רמת תחלואה גבוה ישראלים אינם מוזמנים למדינות האיחוד ולחלק גדול מהמדינות הארופאיות שאינן חברות באיחוד.
כרגע אמת התחלואה בישראל רק עולה, כך שאין סיכוי ממשי שישראלים יהיו אורחים רצויים גם באוגוסט.
יש מעט מדינות יוצאות דופן כמו טורקיה שמוכנות לקבל ישראלים.
ישראלים בעלי דרכונים של האיחוד יכולים בתנאים מסויימים כן להתארח באירופה.
כך שזו לא דעתי אלא העובדות, באוגוסט יהיו מעט מאוד מדינות שיקבלו ישראלים.
האם הרבה ישראלים יטוסו למדינות אלו? הרבה זה עניין של הגדרה, אפשר לבדוק לוח טיסות מתוכננות בנתב”ג, אם אני זוכר נכון יש 10 טיסות שבועיות לטורקיה במטוסים של בערך 180 מקומת, לדעתי ז לא הרבה.
יש עוד טיסות כמו של ראיין, רלוונטיות רק לבעלי אזרחות כפולה, גם כן לא קיבולת נוסעים גדולה.
בסך הכל מה איכפת לך מהרבה או מעט ישראלים? תעשה את החשבונות שמתאימים לך.
-
זו מגמה שהעלתי גם, באחת מהודעותי.
ברגע שאנשים הבינו שזה הקורונה פה להיות והרבה זמן כנראה, אנשים יצאו באוגוסט ובחגים, למרות הבידוד במעמד החזרה.
וזאת מהרבה טעמים, מחיר חופשה בחו"ל, בזול. קורונה פחות חמורה באירופה.
אז, נראה שהמגמה הזו תתגבר למרות הבידוד במעמד החזרה לארץ.
במילא בחגים יהיה בידוד- סגר כמעט מלא.
להזמין רק ברגע האחרון, החברות יעדיפו נרשמים ומשלמים מראש, לא היחתי דואג, רב הסיכויים שיהיו מקומות גם ברגע האחרון.
כנ"ל, ביטוח רפואי והכבודה.
תבחרו יעדים מתאימים.
תהנו.