סקי 2021
-
הייתי רוצה לזרוע קצת אופטימיות לגבי סקי ב 2021 (כמובן זה גם קצת משאלת לב(-:
נראה שדצמבר ינואר דיי אבודות לנו הישראלים באירופה,
אני מאמין (ומקווה) שפברואר מרץ יהיו פתוחים לחלק מהישראלים
כן מאמין שבאיזור דצמבר ינואר, יחל תהליך חיסונים באירופה וגם בארץ, מה ש”ירגיע” קצת את כולם ומקווה שיאפשר פתיחה קצת יותר חופשית של אתרים באירופה, אולי עם דרישת אישור חיסון, דרכון אירופי לברי המזל וכו’……
קיצור, אפשר לקנות כרטיס טיסה לאמצע מרץ, לג’נבה או לונציה בסביבות 50,60 אירו (מזוודה להוסיף אח”כ), מלון עם אפשרות ביטול ולחכות ולקוות (מחקרים גילו שתקווה מאריכה חיים(-:
שיהיה לנו בהצלחה.
-
מכל הסיבות שאני מכיר, מצטער חיסון הוא הכי לא רלבנטי.
בינתיים אין שום כלום
וכנראה פייזר זו רמאות שלמה – אם הם נתנו ל 20,000 פלסבו ו 20,000 ״חיסון״ ורק 1% מהפלסבו חולים .…
זה לא הגיוני, הם לא השתדלו שיהיו באמת חולים בכמויות …
אין מה לעשות, הדבר היחידי שיעזור לנו זה חזרת המדינות באירופה לטריטוריה ירוקה באמצעות סגרים ומסכות.
וזה בתקווה שפה לא ישתנה דבר.
בינתיים, המספרים ״הרשמיים״ (עם חלק מהחרדים החולים) מראים ב 3 הימים. אחרונים עליה בסהכ החולים 7 ימים אחורה …
אז צריך להתפלל שהחורף שלנו יוםיע מאיפה שהוא ...
-
מצטער לבאס אותך אבל ישראל מספר 32 בתור לחיסונים של פייזר, כשלפניה מדינות כמו ארה”ב שהזמינה 600,000,000 חיסונים (כל אזרח מקבל פעמיים חיסון) הרבה מעבר ליכולת הייצור של פייזר בחודשים הקרובים.
פייזר בחוזה שלה לא התחייבה לספק חיסונים לישראל, התחייבה רק להשתדל.
גם אם באיזשהו נס תגיע לישראל כמות משמעותית של חיסונים עד מרץ 2021 יקבלו אותם צוותים רפואיים של בתי חולים שצריכים להתמודד עם חולי קורונה, אחריהם אנשים שמקבלים הרבה מאוד קהל ואוכלוסיות בסיכון, ורק בסוף שאר האוכלוסיה.
אמצע מרץ 2022 נשמע לי ראלי וגם אז לא בטוח, בטח שלא 2021.
למי שמקווה שהחיסון יביא ישועה אני לא ממליץ לרכוש כרטיסים למרץ 2021.
-
@yehudam אמר:
קיצור, אפשר לקנות כרטיס טיסה לאמצע מרץ, לג’נבה או לונציה בסביבות 50,60 אירו (מזוודה להוסיף אח”כ), מלון עם אפשרות ביטול ולחכות ולקוות (מחקרים גילו שתקווה מאריכה חיים(-:
שיהיה לנו בהצלחה.
כולנו יודעים למי ניתנה הנבואה.
שכחת לצרף את מספרי הלוטו של הערב. ואז בכלל נטוס כולנו לשוויץ במועד שציינת
יש כאן אנשים שנאלצו לבטל כבר 2-3 טיסות לאתרי סקי ויש להם ואוצ'רים/זיכוי. גם בתי מלון ביטלנו. כולנו חשבנו שזה יסתדר עד למועד שלנו.
זה לא.