ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה דחופה- דרום מזרח

פורום צפון אמריקה
    3
    3
    558
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dhdar
      dhdar נערך לאחרונה על ידי

הי, מנסים לגבש מסלול שעולה מהסמוקי דרך הבלו רייג' לכיוון וושינגטון ומשם לניו יורק בשבוע נסיעה. עד כה ברור לי שעוצרים באשוויל ואח"כ בבון. נרצה לשלב חלק מהדרך בדרכים הנופיות האיטיות וחלקה בדרכים המהירות כדי לחסוך זמני נסיעה. לא ברור לי באיזה מקטע של הדרך כדאי לעבור לכביש המהיר (הבנתי שהחלק הדרומי בבלו רייג' יפה יותר מהצפוני אבל לא ברור לי איפה הדרומי מסתיים Smile וכן היכן כדאי ללון לאורך הדרך.

תודה רבה רבה

דנה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

עזרה דחופה- דרום מזרח

הנוף על ה- Blue Ridge Parkway הוא די דומה בחלק גדול מהדרך, ולכן יש הגיון במעבר לכביש המהיר, בעיקר באיזור וירג'יניה, שם הוא מקביל ל- Blue Ridge Parkway.

Boone לא ממש מענינת.  לא יודע למה לעצור דוקא שם.  יש מספר Sites באיזור ה- Blue Ridge Parkway, שהם בתשלום כניסה ושווים ביקור:

ראשית ה- Chimney Rock, שליד Asheville.  אני חושב שהוא האתר היפה ביותר מבין אלו שאני מזכיר.  באיזור Boone ישנו ה- Grandfather Mountain.  גם כן אתר יפה עם גשר תלוי גבוה מעל הגיא שמתחתיו.  על ה- Blowing Rock שליד Boone  אפשר לותר.

בדרום  וירג'יניה נמצא ה- Natural Bridge. יש גם מפלים לאורך הדרך ועוד.  אני לא כל כך זוכר.  ביקרתי שם בשנות ה- 90.

החלק הצפוני של הדרך, שהוא בתוך הפארק הלאומי שננדואה, נראה ה- Skyline Drive.  ביליתי שם זמן קצר, ואינני מכיר אותו טוב.  הבנתי שיש שם סיכוי טוב יותר לראות בעלי חיים.  לא הייתי אומר שזה החלק ה"לא שווה" של המסלול.

ליד Waynesborro בכניסה הדרומית לפארק שננדואה ביקרתי מחוץ לפארק באתר מערות נטיפים (פרטי) בעירה בשם Grotos וגם בפארק מדינה סמוך ששם יש עמודי סלע, שגם להם קראו Chimneys.  לכוון מזרח ניתן לנהוג ל- Monticello, האחוזה של תומס ג'פרסון.

• עמיחי13
          עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

עזרה דחופה- דרום מזרח

לא כתבת מתי הנסיעה?

רוצה להוסיף כמובן את פארק שננדואה היפה.

מצפון לפארק העיירה Harpers Ferry שנמצאת בדיוק בחיבור של נהר הפוטומאק עם נהר השננדואה. מחזה מרהיב!

לפני הכניסה לוושינגטון לא לפספס את המפלים הגדולים Great Falls Park.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון