ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הוצאת ויזה

פורום צפון אמריקה
    3
    5
    742
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • idodmx
      idodmx נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

בסוף ינואר אני מתכנן טיול לארה"ב למשך חודש שבמהלכו אבקר גם את דודה של אמא שלי שגרה בניו ג'רזי כבר 30 שנים בערך.

אני חייל משוחרר כבר שנתיים כמעט והסיכויים שלי לקבל ויזה הם כידוע, קלושים.

האם העובדה שאני הולך לבקר את דודה של אמא שלי שגרה בניו ג'רזי כבר המון שנים יכול לעזור לי בקבלת ויזה ?

תודה רבה לעוזרים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דור.ד
        דור.ד נערך לאחרונה על ידי

הוצאת ויזה

אין תשובה ודאית לעניין

ההיגיון שלי אומר  ​שזה לא ייתן לך נקודות זכות - מכיוון שיש קרוב משפחה שאתה יכול להישאר אצלו ויכול לעזור לך להשתקע באופן לא חוקי.

• idodmx
          idodmx נערך לאחרונה על ידי

הוצאת ויזה

תודה על התשובה !

האם יש דרך להבליט את העניין שאני טס לטיול של חודש ושגם ויזה ל3 חודשים או חצי שנה תספיק לי ?

• דור.ד
            דור.ד נערך לאחרונה על ידי

הוצאת ויזה

הפקיד בקונסוליה צריך להשתכנע שיש לך למה לחזור לארץ,  עבודה, לימודים, נכסים

אם תשאל מה המטרה כמובן שתציין טיול לתקופה של כחודש.

הויזה הניתנת היא בד"כ לעשר שנים ואין קשר בינה לבין התקופה שאתה יכול להישאר בארה"ב לגביה מחליט פקיד ההגירה לאחר שאתה נוחת בארה"ב והיא בד"כ 6 חודשים.

כמובן שלגילאים צעירים לפעמים מאשרים תקופות קצרות מעשר שנים

• alonmore28
              alonmore28 נערך לאחרונה על ידי

הוצאת ויזה

ביקור של קרובת משפחה יכול לעזור. עם זאת, הקרבה משפיעה. דודה של אמא נשמע כמו קרבה רחוקה מאוד ויכול דווקא להחשיד.

כמובן זה לא אומר שום דבר עליך, אבל אני לא מכיר הרבה אנשים שקרובים לדודות של ההורים שלהם.

בכל אופן, מסמך שבו היא כותבת שהיא מזמינה אותך ואחראית על שהותך יכול להועיל.

עוד דברים שיכולים לעזור:

- כרטיסים מוזמנים הלוך חזור (לפחות לעשות booking של הטיסה ולא בהכרח לרכוש את הכרטיסים סופית)

- מסלול מתוכנן. אם תדע להגיד כמה שיותר מדויק איפה תהיה ומתי, זה יעזור. זה יראה רצינות ושיש לך תכנית ושאתה לא סתם "נוסע לבקר".

- מימון - הם ירצו לדעת מי ואיך מממנים את הנסיעה. אם זה אתה, תצטרך להביא תדפיסים עו"ש שמוכיחים. אם זה ההורים, אז תדפיסים עו"ש שלהם. וכמו כן גם איזשהו מכתב שההורים חתומים עליו.

לגבי תקופת הויזה. לא נראה לי סביר שתקבל לעשר שנים. כמו שכתבו מעל. כן נראה לי סביר שתקבל לשנה או פחות. אני הלכתי להוציא ויזה בזמן השירות וקיבלתי ויזה עד תאריך השחרור כפי שהופיע בחוגר. מה שאילץ אותי לטוס לקראת סוף השירות הצבאי...

אחי לצורך העניין, שהיה משוחרר כבר 3-4 שנים, קיבל ויזה לשנה או שנתיים.

השורה התחתונה. אתה צריך להראות שאין לך סיבה להישאר בארה"ב. ובעיקר בעיקר שיש לך סיבה לשוב לארץ. עבודה, לימודים, איזשהו משהו יוצא דופן אחר שקושר אותך לארץ. והם ירצו לראות לזה הוכחות.

לצורך העניין תלושי משכורת, מסמך הרשמה ללימודים, מסמך שהמנהל שלך חתום עליו שאומר שאתה עובד ותחזור לעבוד אחרי שובך מחו"ל וכל דבר אחר בסגנון...

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון