טיסה פנימית+מס
-
אהלן שתי שאלות 1שמעתי שאם מראים פספורט שאני לא מקומי אני לא משלם tax בפועל בדקתי בשתי חנויות ואמרו לי באחת שזה לא נכון ובשניה המוכרת אמרה לי לשמור את הקבלות ולהגיש בשדה תעופה ,מצד שלישי שמעתי שפה זה לא תופס ומצד רביעי הבנתי שכן ורק אם זה מחנות אחת ,קיצר בלאגן אשמח לקצת אור בנושא. 2 טיסה פנימית מל.א לניו יורק (העיר) כמה אמור לעלות בערך?ואיך זה עובד עם המזוודות? אני אמור לשלם על המזוודה (הנוספת) כמו בטיסה לארץ? תודה רבה.
-
טיסה פנימית+מסאין החזרי מס ואין נעליים. יש רק (ראובן תמיד מעדכן) בלואיזיאנה או משהוא כזה. אז ... שכח מהנושא.
עלות טיסה - משתנה מיום ליום ומשעה לשעה. כנס למנוע חיפוש כמו kayak הזן מ..ל.. ותאריכים ותדע.
מזוודות ברוב החברות - 25$ למזוודה ראשונה. שוב - באתר חברת התעופה יהיה מידע מלא. סאות'ווסט לדוגמא לא לוקחת על 2 מזוודות ראשונות.
-
טיסה פנימית+מסתודה לאחר חיפוש קל מצאתי שהמחיר הוא סביב ה500 דולר לטיסה הלוך לניו יורק ,זה הגיוני?(נשמע הרבה)
-
טיסה פנימית+מסעל פניו 500 דולר לכיוון נשמע הרבה.
עלות טיסה בכיוון אחד מלוס אנג'לס לניו יורק מתחילה ב-150 דולר. בהזמנה מוקדמת, לא כולל מזוודה ועם עוד כמה אותיות קטנות.
-
טיסה פנימית+מסאין "הגיוני" או לא.
המחירים תלויים בהרבה גורמים.
כדאי לעקוב במשך מספר ימים אחר המחירים.
דוגמא: שחיפשתי טיסה ממיאמי לאטלנטה, כחצי שנה לפני המועד, דלתא היו עם מחירים בשמיים של 400$ לטיסה. שכל המתחרות ב 100$. רק כחודשיים וחצי לפני המועד, דלתא התחילה לעדכן מחירים.
אז הכל יכול להיות. פשוט בדוק יותר לעומק ובצע מעקב.
-
טיסה פנימית+מסכן אה .. מצחיק דווקא ההגיון אומר שכמה שיותר מוקדם יותר זול ובפועל זה לא ככה . גם אני אישית שריינתי רכב לחודש ועשיתי את זה בערך חודש לפני המועד וממש כמה ימים לפני הטיסה סתם בדקתי והיה ירידה של 15-20٪ שזה די הרבה הפרש של בערך 1000₪ ( יותר יקר שאני שריינתי מבעוד מועד )