טיול משפחתי - שאלה
-
אנחנו (זוג עם 3 ילדים) מתכננים טיול מעגלי: ניו יורק - קנדה (ניאגרה) - וושינגטון - ניו יורק. שאלה: אנחנו מתכננים גם עצירה בהאמיש ובהרשיס - מתי היה הכי נכון לעבור שם בדרך מקנדה לוושינגטון או מווישינגטון לניו יורק?
-
טיול משפחתי - שאלהלטעמי בדרך מהניאגרה לוושינגטון (בהנחה שתעברו באצבעות ואיזור קורנינג).
מה איבדתם בהרשי ומה מתכננים אצל ההיימיש?
-
טיול משפחתי - שאלהמסכים שמניאגרה לוושינגטון זו האפשרות הטובה יותר מבחינת מיקום.
עם זאת, אני נמצא בדעה שונה מזו של חברי הפורום לגבי הרשי והאיימישים. אצלי הילדים מאוד נהנו מהרשי, הן מחוויית חנות השוקולד והן מפארק השעשועים. צריך להנמיך צפיות ולהבין שזה לא דיסני ואתם לא מגיעים למגה-פארק כמו אלו שבאורלנדו, אך העיירה עצמה מאוד יפה, לילדים קטנים גם נושא השוקולד מאוד נחמד והפארק מהווה אטרקציה מספקת ביותר עבור עצירה בדרך לוושינגטון.
לגבי אמיש, אנחנו הסתפקנו בסיור בכרכרה, הילדים (שלי) מאוד התעניינו באופן שבו הם חיים, המדריך היה מאוד נחמד ובסה"כ חוויה חיובית מאוד.
-
טיול משפחתי - שאלהכתבתי כבר לא פעם שפארק השעשועים מצויין, אבל מפעל השוקולד סתמי (אולי לילדים קטנים מתאים, אבל בכל מקרה מדובר על חצי שעה בלחץ ולא מצדיק עצירה במיוחד).
אלא מאי? פארק השעשועים לא פתוח כל הזמן (תלוי בתאריך) ולא ברור מהכותבת אם הוא בכלל בתכנון שלהם.
לחובבי הרכב יש גם אטרקציות שם, מפגש הענתיקות ידוע בעולם כולו - אבל הכל עניין של תאריכים.
-
טיול משפחתי - שאלהשירלי
נורא קשה לענות על שאלה כזו בלי פרטים נוספים:
מי אתם (מה גילאי הילדים), מה מבנה הטיול כולו (למשל האם אכן יש אורלדנו לפני או אחרי), מה משך הטיול (אין דין סיבוב כזה של 3 ימים כמו סיבוב של 30 ימים) ועוד
-
טיול משפחתי - שאלהשמר, המון תודה לגבי הטיפ המוטורי!
אהיה שם עם אבא שלי בדיוק ביומיים האחרונים של מפגש הסתיו וכבר שיניתי את התוכניות כדי שיוכל להנות מאחד הדברים האהובים עליו - מכוניות מילדותו
.ועכשיו - להיכנס לכושר כדי שנוכל להספיק לראות הכל...
שוב תודה,
אביה