מאגם גארדה לונציה
-
שלום,
לאור בעיות החניה והפקקים וההמלצה החמה שקראנו בכל מקום (כולל בפורום הזה) של חניה בעיר סמוכה ולקיחת אוטובס לתוך ונציה, האם לא יותר פשוט לקחת רכבת מדרום האגם (שם אנחנו לנים) לונציה?
מה המחיר של נסיעה כזזאת? מתי הרכבות האחרונות בחזור? הא הרכבת מגיעה ממש לתוך ונציה?
וזאת למרות שיש ברשותינו רכב לכל השבוע.
תודה -
מאגם גארדה לונציהשלום,
להלן לינק של חברת הרכבות האיטלקית. תכניס את תחנת המוצא ואת היעד (ונציה, תחנת סנטה לוצ'יה) ותוכל לראות את שעות הפעילות ואת העלויות. מאחר ולא ציינת בדיק מהיכן אתה מתכוון לקחת רכבת וכמה אנשים אתם, קשה לדעת עלויות. לינק לאתר חברת הרכבות האיטלקית: http://www.trenitalia.com/en/index.html
אתה יכול לבדוק באמצעות אתר כמו של VIAMICHELIN.COM את עלויות הדלק ממקום למקום, כך שבסופו של דבר יהיה לך בסיס להשוואה ואז תוכל לעשות את החשבון מה יותר משתלם לכם כלכלית.
אינטואיטיבית, מבלי להתייחס לעלויות, מאחר ואינני יודע מהיכן אתם יוצאים וכמה אנשים אתם, הייתי מתלבט בין שתי אפשרויות:
1. לקיחת רכבת ישירות לונציה, לתחנת סנטה לוצ'יה, או
2. נסיעה עם הרכב וחניה בחניון בעיר.
האפשרות השלישית של נסיעה ברכב עד מסטרה ואז חזרה ברכבת ממסטרה לונציה, ואח"ב חזרה מונציה למסטרה ואז הנסיעה ברכב לכיוון גרדה, נראית לי מסורבלת ומיותרת.
בד"כ יש רכבות עד מאוחר מאוד (סביבות חצות מונציה למסטרה למשל).
אם אין לכם בעיה להגיע לתחנת רכבת סמוכה ליד מקום הלינה שלכם באגם גרדה ואין הבדל דרמטי בעלויות, הנסיעה ברכבת מגרדה עד תחנת סנטה לוצ'יה בונציה יכולה להקל עליכם את החיים..
שבוע טוב וטיול נעים.
אתר "הטיול שלנו לצפון איטליה ביוני 2008":http://site.2all.co.il/ouritaly/
אולי תמצאו שם מידע ועצות ומסלולים שיסייעו לכם,
אורן -
מאגם גארדה לונציהבעיית החניה והפקקים קיימת רק בעונת התיירות (יולי אוגוסט). אם נוסעים בתקופת החגים אין בעיה של חניה. -
מאגם גארדה לונציהאין בעיה של פקקים להיכנס עם הרכב לונציה למעט בחודשי הקיץ
אבל צריך לקחת בחשבון שבונציה חניה עולה כ24 יורו ליום
ובמסטרה 4 יורו. (לא כולל נסיעה ברכבת 2 יורו לאדם הלוך ושוב)
תלוי כמה אנשים אתם!
שמעתי ממשפחה שהיו איתנו בונציה שיש אפשרות לקחת שייט טקסי עם אוניה ממסטרה הם היו 7 אנשים עם הרבה מזוודות ויצא להם 50 יורו עם הטקסי עד לפתח של המלון! אופציה די חביבה -
מאגם גארדה לונציה_ תודההי,
תודה למשיבים.
אנחנו זוג + ילדה (קטנה יחסית) וטסים שבוע הבא.
הרעיון הוא לא רק נושא כלכלי, אלא בעיקר נוחות (כל עוד ההפרש הכלכלי לא יהיה גבוה מדי).
תודה
-
מאגם גארדה לונציה_ תודהבוקר טוב,
אם השיקול העיקרי הוא נוחות ואתם עם ילדה קטנה, הייתי נוסע עם הרכב עד לונציה וחונה שם. זו דעתי. היתרון של רכב הוא שבנסיעה בהלוך ובחזור, הילדה תוכל לישון בנחת בכסא שלה וגם לכם יהיה נוח יותר. בנוסף, אתם לא תלויים בלוחות זמנים של רכבות (בעיכובים אם יש וכדומה). מתי שבא לכם, נוסעים. מעבר לכך, אם בא לכם לעצור בדרך וכדומה, תמיד יותר נוח עם רכב. סעו וחנו בונציה ותהנו. אם מגיעים כבר עד ונציה, בעונה הנוכחית, מיותר להמשיך עוד לכיוון מסטרה ושם לחנות.
אני בכלל מאמין שכשמטיילים, השיקול העיקרי הוא הנוחות שלי כמטייל, גם אם צריך להוסיף עוד קצת כסף (זה נכון לטיסות, מלונות, מסעדות, כניסה לאתרים, חניות קרובות, וגם נסיעות ברכב...).
טיול נעים,
אורן -
מאגם גארדה לונציה_ תודההיי!!!
אין שום בעיית פקקים גם בשיא תקופת התיירות וגם בעיית החנייה בונציה לא קיימת(היינו באזור באוגוסט)!!!
אם אתם לנים באזור דרומי של la-garda,אז הנסיעה היא קלה ונחמדה:עולים על כביש מהיר "מילנו-ונציה" ותוך שעה וחצי ו7 אירו אתם בונציה,בכניסה לעיר בPIAZZA LE ROMA יש חניה מסודרת (24 אירו ל24 שעות)
תהנו!!! -
מאגם גארדה לונציהלמה שלא תחנו במסטרה?
MESTRE