ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אגם קומו- איטליה

פורום אירופה
    6
    10
    1673
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shiri1687
      shiri1687 נערך לאחרונה על ידי

היי! אנחנו זוג צעיר, שבוע הבא ביום שלישי נוחתים במילאנו , ממשיכים לאגם קומו ומשם לטוסקנה.

אין לי כ"כ מידע על אגם קומו וכאן זקוקה לעזרתכם, יש לנו מלון בעיירה לקו- lecco בצד המזרחי של האגם, אנחנו ישנים שם יומיים (רביעי חמישי הבא) כאשר יום אחד סביר להניח שנגיע לעיירה המהממת בלאגיו. אשמח לתכנון של יומיים ממי שמכיר או טייל.

תודה מראש!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • נירית
        נירית נערך לאחרונה על ידי

אגם קומו- איטליה

היי גם לך,

האם יש לכם אכן יומיים מלאים באזור קומו? 

אפשר יום אחד להקדיש לבלג'יו עם או בלי  Villa Serbelloni,  והגנים של Villa Melzi,

טרמצו עם Villa Carlotta ואם אתם אוהבים ללכת אפשר כאן לשלב קטע הליכה נחמד מאד ב Greenway del Lago di Como.

בנוסף כדאי מאד לטייל גם בורנה.

אם עדיין יש לכם זמן, כדאי לטייל בקומו ובלצ'ו עצמה (פחות התרשמתי מהאחרונה, אבל אם אתם לנים שם כדאי לטייל שם גם).

יש אפשרות גם לטייל בברגמו היפה .

אפשר גם לעלות מלקו בדרך נוף עד barzio, כפר חביב בנוף הררי ומוזאון נחמד. אפשר לנסוע בדרכי נוף מעל האגם עם תצפיות ונוף כמעט אלפיני. 

• Avigal_3630130
          Avigal_3630130 נערך לאחרונה על ידי

אגם קומו- איטליה

היי לכותבת; הייתי השבוע בבלאג'יו. בעיני היא ממש לא "עיירה מהממת בלאג'יו". מה שהיה מהמם בעיני זו דווקא הדרך אליה. (הכביש  המתפתל של ה"רגל" המזרחית בצד המערבי שלה-נדמה לי שמספר הכביש ss583).  לא הייתי בווילות. השארתי את הגנים למאג'ורה. 

• shiri1687

אגם קומו- איטליה

תודה על התגובה! אכן יש לי יומיים מלאים שם, מגיעים מהבוקר ממילאנו לעיירה לקו. הזמנתי שם יומיים מלון והתעקשתי להשאר בקומו יומיי כאשר מטרת הטיול היא טוסקנה ואני לא מוצאת מה לעשות ביום השני אם לקו לא מעניינת... האם ידוע לך על שייט משם לבלאגיו?

• lbd
              lbd נערך לאחרונה על ידי

אגם קומו- איטליה

יש אניה בשעה 10:50 מלקו לבלג'יו. זמן הנסיעה כשעה וחצי.

• נירית

אגם קומו- איטליה

מה שרשמתי לך בהודעה הקודמת -זה בהחלט ליומיים.

לגבי שייט באגם-כדאי להיעזר גם באתר הזה שנותן מידע על העיירות והכפרים בגדותיו, בנוסף לשייט עצמו.

מצטרפת להמלצה לנסוע בכביש ss583 .

• amysh
                  amysh נערך לאחרונה על ידי

אגם קומו- איטליה

קודם כל- לדעתי אגם קומו הוא הוא גם הכי יפה בצפון איטליה, לדעתי בחרתם חכם מאוד לישון שם.

בטיול הראשון נסענו ממילנו לאגם קומו ושם נסענו על הגדה המערבית עד לעיירה שממנה חוצים במעברות לבאלג'יו (לא זוכרת את שמה, אבל אם חקרת קצת את בטח כבר יודעת מאיזו עיירה בגדה המערבית לקוחים מעבורת לבלאג'יו). בלאג'יו מדהימה אמנם פיצית אבל שווה מאוד.

בטיול אחר נסענו לעיר קומו ושם טיילנו בטיילת היפה, צעדנו לכל אורכה עד לפוניקולאר שעולה לברונט לתצפית מדהימה. גם אכלנו במסעדה מעולה בטיילת (קרוב מאוד לפוניקולאר). תכננו לקחת גם שייט אבל לא הספקנו.

גם מקומו יש שייט לבלאג'יו, וגם מלקו.

תהנו, מקום מהמם. 

• shiri1687

אגם קומו- איטליה

תודה רבה לכולם!

שאלות נוספות- האם כדאי ויש טעם ליסוע מלקו שהיא בגדה המזרחית עד לעיר קומו בגדה המערבית? לא מדובר בנסיעה רבה? ודבר שני- שמעתי שיש רכבל גדול באזור שמשקיף על הנוף, האם מישהו נתקל?

דבר שלישי- מה לגבי העיירה ורנה שנמצאת גם בגדה המערבית? שווה ביקור?

• נירית

אגם קומו- איטליה

בין לקו לקומו 30-35 ק"מ, אולי שעה נסיעה. לדעתי אפשרי מאד.

יש רכבל מלקו ל Piani d'Erna  וניתן לנסוע גם ברכב. התצפית אכן יפה ושווה לעלות ביום יפה. יש גם פוניקולר מקומו לברונטה. גם כאן יש תצפית  מאד יפה.

• Yael_3414528
                        Yael_3414528 נערך לאחרונה על ידי

שלום נירית, בהמשך להמלצה שלך על הרכבל מלקו והפוניקולור מקומו לברונטה - אני מתקשה להתחקות אחר המקומות כדי לבדוק אם פועלים בסוף אוקטובר (אנחנו נוחתים במילנו ב-25.10), האם תוכלי לסייע ?

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון