סים למדינות יוגוסלביה
-
שלום רב חברים,
בטיול שעוברים בו מספר מדינות אני תמיד ממליץ על סים של גולן טלקום.
על איזה סים אתם ממליצים לטיול שעובר בקרואטיה, סלובניה, בוסניה, מונטונגרו וסרביה ? סים של גולן טלקום אינו נתמך במדינות אלו.
תודה לכל המשיבים.
-
סים למדינות יוגוסלביהבסים של פלאפון ישנן כל הארצות האלה למעט בוסניה.:
מדינות נבחרות :
אירופה: אוסטריה, אוקראינה, איטליה, אירלנד, איסלנד, איי פארו, אלבניה, אנגליה )כולל סקוטלנד,
ווילס, צפון אירלנד, ג'רסי וגרנזי(, אסטוניה, בולגריה, בלגיה, בלרוס, גרמניה, דנמרק, הולנד,
הונגריה, טורקיה, יוון, לוקסמבורג, לטביה, ליטא, ליכטנשטיין, מולדובה, מונטנגרו, מלטה, מקדוניה ,
נורווגיה, סלובניה, סלובקיה, ספרד והאיים הקנריים, סרביה ,פולין, פורטוגל, פינלנד ,צ'כיה, צרפת,
קרואטיה, קפריסין ,רומניה, רוסיה, שבדיה, שוויץ. -
סים למדינות יוגוסלביהמצטרפת להמלצה של lbd על הסים של פלאפון.
השתמשתי ב"גלובל-סים" ב-3 הנסיעות האחרונות שלי (מדריד-טולדו-סגוביה, הונגריה, סלובקיה) והסים פעל ללא דופי, עם התחברות מיידית זמן קצר אחרי הנחיתה.
-
סים למדינות יוגוסלביהתודה רבה לשניכם,
שבוע טוב.
-
סים למדינות יוגוסלביההחבילה של פרטנר עובדת בלי בעיה כנ"ל סלקום. עם סלקום היה מקרה משעשע ועצוב כאחד. עם הנחיתה בליובליאנה קיבלתי הודעה מסלקום שאני חסום לשרותי גלישה ומוצע לי להצטרף בתשלום. עצוב, בגלל שההודעה הקודמת שלהם אלי היתה לפני כעשרה ימים וממנה התבשרתי כי הותקנה לי חבילת גלישה למשך חודש. אחרי שעתיים בטלפון עם השרות הבינלאומי שלהם הנושא סודר אבל חבל שככה התחלתי את הטיול.