קונקשיין בפריז
-
היי:) לבעלי ולי יש קונקשיין בפריז של 6 שעות. אנחנו מאוד רוצים להגיע למגדל אייפל בזמן הקצר שיש לנו. מה הדרך הגעה הכי טובה לשם? , אם ניתן בבקשה לפרט את המסלול וכמה זמן ייקח לעשות אותו. תודה:)
-
קונקשיין בפריזכמה זמן יקח לעשות את זה ? עם רכבת ה: RER מהשדה:
מרגע הנחיתה ועד הגעה למסוף של הרכבת : 1 שעה.
רכבת לעיר + החלפה למטרו עד לתחנת טרוקודרו: 1 שעה לפחות, אפילו שעה וחצי.
חזרה לשדה, אותו כנ"ל.
להגיע לשדה כשעה וחצי \ שעתיים לפני הטיסה: תור לביטחון ודרכונים: 1 שעה. השדה עמוס בד"כ, ולמרות שיש דיילת לנוסעים דחופים, לא הייתי בונה על זה. וכמובן להגיע אח"כ לגייט לפני סגירה.
כל החישוב הנ"ל " ללא תוספת זמן פציעות" : שירותים, התברברות קטנה פה ושם וכד'.
עם כל הרצון לעזור, תישארו בשדה. לא הייתי מסתכן באיחור לטיסת ההמשך ע"מ להגיע לראות את האייפל למשך דקות ספורות ולחזור.
יש וי פי חופשי, וחדרי מנוחה עם מיטות.
-
קונקשיין בפריזהכי טוב לבדוק דרך הגוגל מפס. מכניסים נקודת מוצא, יעד, יום שעה ואמצעי תחבורה. מקבלים את האפשרויות והזמנים.
-
קונקשיין בפריזראשית יש הבדל עצום בין להגיע לראות לבין לעלות...
שנית לא רשמת מתי נוחתים? איזה שעה? איזה שדה תעופה?
כל הנתונים יכולים לשנות.
הלוך ושוב יקח לכם בין שעתיים וחצי לשלוש שעות כולל יציאה מהמטוס וכו....
האם ניתן להזמין מקום מראש? צריכים להגיע שעה וחצי לשדה לפני הטיסה(בתנאי שמדובר בטיסה בתוך אירופה)
לא נשאר הרבה זמן. אם בכלל
אם מאוד!!!! חשוב לכם לעשות את המסלול הזה תשקלו לקחת את אחד השאטלים
עם ישראלים שיש בעיר, לסכם איתו על כמה שעות של טיול בפריז, יעלה קצת יותר אבל אולי תספיקו.
וכמובן להתייעץ איתו
-
קונקשיין בפריזבהנחה שמדובר בשעות היום-
עם מטרו וRER ובתחבורה ציבורית ובלי שמכירים את העיר קודם-לא הייתי עושה את זה.
עכשיו תביאי בחשבון ש6 שעות קונקשיין (בהנחה שהמזוודות ממשיכות כמובן) הן בפועל בקושי 3 שעות.
יש אוטובוס של חברת דירקט קו מספר 2 לוקח אתכם ישר משרל דה גול לשער הנצחון.
עלות נסיעה הלוך ושוב 34€ לאדם.
זמן נסיעה שעה לכוון (אם אין פקקים?)
לבוא -להצטלם- להגיד לו שלום וחזרה.
לא הייתי עושה את זה.
-
קונקשיין בפריזהחישוב של טל מדוייק.
אם בכל זאת החלום שלכם זה להגיע לאייפל, אפילו ל10 דקות - תזמינו מראש נהג פרטי שיאסוף אתכם בשדה התעופה, יקח אתכם אל האייפל ואח"כ יחזיר אתכם לשדה. בצורה כזו אולי אפילו תוכלו לקבל חצי שעה עד שעה ליד האייפל. לא מספיק כדי לעלות, כן מספיק כדי להצטלם.
-
קונקשיין בפריזאנחנו נוחתים קצת לפני 13:00 והטיסת המשך בשעה 19:00, אני מניחה שאלו שעות די עמוסות בכבישים ונראה לי שאכן נוותר על ביקור במגדל ונעשה זאת בחזור כשיהיה לנו קצת יותר שעות. אנחנו מגיעים לשדה תעופה שארל דה גול ביום הולדת של בעלי והייתי שמחה לשמוע המלצות למקומות ובמסעדה באזור שדה התעופה שנוכל להגיע ללא חשש לפספס את הטיסה. תודה רבה:)