ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כמה שאלות גישוש

פורום תאילנד
    2
    3
    841
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • חגיתט
      חגיתט נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב

אני פעם ראשונה פה ואשמח לעזרה עם כמה שאלות שיעזרו לי להחליט האם תאילנד יכולה להתאים לנו לנסיעה משפחתית:

1. ראיתי שיש כרטיסים בסביבות 620 דולר לשבועיים האחרונים באוגוסט דרך החברה האוקראינית

אני מבינה שזה מחיר ממש טוב -האם זה זמן הגיוני לנסיעה לתאילנד-לא גשום מידי? והאם החברה הזאת נחשבת טובה ובטוחה מבחינת הזמנת כרטיסים ככ הרבה זמן מראש

2. בטיולים שלנו באירופה אנו תמיד שוכרים דירות ומביאים איתנו את הבשרים מהארץ ואוכלים בדירה מטעמי כשרות ולצורך הקטנת עלויות. בנוסף אחד הבנים שלנו מאוד בררן באוכל-האם יש בעיה למצוא דירות באתרי התיירות והאם אפשר להסתדר עם אוכל שמביאים מהארץ. יהיה קשה לבן שלי להסתדר ללא ארוחות בשריות ואוכל לא מוכר במשך שבועיים

אני מבינה שיש כמה בתי חבד פזורים בתאילנד. אני לא יודעת עוד מה יהיה מסלול הטיול והאם זה ישתלב במסלול הטיול. האם אפשר לסמוך על לאכול שם גם באמצע השבוע?

תודה מראש

חגית 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ronitzaw
        ronitzaw נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות גישוש

1. המחיר מאד טוב. לא טסתי אישית עם החברה הזו. אנחנו טיילנו באוגוסט בתאילנד בהרכב משפחתי והיה מצוין. בצפון היה לנו חצי יום גשם. באיים בחרנו בקוסמוי שסטטיסטית פחות גשום באוגוסט לעומת פוקט והבחירה אכן הצדיקה את עצמה, היה לנו שעה אחת של גשם בשבוע שהיינו בקוסמוי.

2. יש בתי חב"ד במקומות הטיול הפופלריים בתאילנד (בנגקוק, צאנג מאי, פוקט, קוסמוי) שבהם רוב המשפחות מטיילות בטיול ראשון. אפשר לאכול בבתי חב"ד במהלך השבוע הם פועלים כמסעדה לכל דבר (באים- אוכלים-משלמים). בשבתות הארוחות פתוחות לכולם ללא תשלום (מקובל לתת תרומה). בנוסף ניתן לקנות ארוחות ארוזות מוכנות לחימום במיקרוגל במידה ותצאו למספר ימים לטיול במקומות בהם אין בית חב"ד. בטיולי הג'יפים או טיולים מאורגנים אחרים המדריכים כבר מכירים את הנוהל ובכל מקום שתגיעו ימצאו לכם מסעדה או מלון שבהם יאפשרו לכן לחמם את האוכל ולאכול. האוכל בבתי חב"ד הוא אוכל בסגנון ישראלי וסביר להניח שגם ילד בררן ימצא מה לאכול שם (שניצל, המבורגר, פרגיות, אורז, ציפס...).

בניגוד לאירופה בתאילנד פחות מקובל לשכור דירות ולבשל לבד. 

• חגיתט
          חגיתט נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות גישוש

תודה רבה

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון