סיור בסטודיו וורנר
-
אנחנו זוג בני 50 שרוצים לעשות באוקטובר סיור בסטודיו וורנר בלוס אנגלס :
1) האם מומלץ ?
2) האם עדיף לבוא למקום ולרכוש כרטיסים ? או להזמין מראש באתר ?
ואם באתר איזה סוג כרטיסים להזמין ?
בברכה זיוה
-
סיור בסטודיו וורנרראשית, כבוגרת 5 סיורים (חמש פעמים ושנים שונות) באולפנים של וורנר ברודרס אני אישית כמובן ממליצה עליהם.

בזמנו אני קניתי במקום פשוט בשביל לנצל איזה קופון הנחה של $5 שניתן היה לנצל רק בעת הגעה למקום. בבדיקה קטנה בגוגל נראה שהקופונים האלה כבר לא זמינים.
לגבי איזה סיור, אני הייתי אך ורק בסיורים הרגילים והם היו מהנים מספיק עבורי.
חשוב מאוד! בתחילת הסיור - בשלב שבו מתחלקים לקרוניות והמדריך/מדריכה מציגים את עצמם ושואלים איזה תוכניות או סרטים של וורנר ברודרס אתם אוהבים תהיו קולניים והחלטיים ואל תתביישו! המדריכים מונחים להתאים את הסיור (במידת האפשר) לקהל שלהם וכך אתם יכולים לעמוד באותה נקודה באולפן ולקבל מהמדריך הסבר שהבתים האלה הם הבתים של דמויות X, Y, Z מסדרה A או שהבתים האלה היו הרקע של סצנה מאוד קריטית בסדרה B. אם תדעו על סדרה A או על סדרה B נקבע לפי מה שצעקתם כששאלו מה מעניין אתכם/איזה תוכניות או סרטים של וורנר ברודרס אתם אוהבים.
אם תכתבו איזה סדרות/סרטים אתם אוהבים אוכל לעזור לכם לגבי האם קשורים ל-WB או לא קשורים WB.
יש חשיבות גם למועד ההגעה לאולפנים מבחינת צילומים אפשריים. מצד אחד עדיף להגיע בסוף השבוע אז תוכלו לסייר בכל פינות האולפנים (בדר"כ אין צילומים בשבת וראשון ובדר"כ גם לא ביום כיפור ולכן אפשר להגיע לכל מקום) ומצד שני באוקטובר סדרות נמצאות בצילומים אז יש אפשרות (לא מאוד סבירה) לראות סלבריטאים בסביבתם הטבעית.
אפשר אולי גם לנסות ולהשתתף כקהל בתוכנית של אלן דג'נרס - אם אתם מעוניינים בחוויה שכזו.
הרבה הנאה לכם,
אביה
-
סיור בסטודיו וורנרנשמע מעניין, באיזה אתר רואים את האולפנים? מזמינים כרטיסים? יודעים מתי יש צילומים?
-
סיור בסטודיו וורנרהיי אביה
תודה על התגובה המהירה והמפורטת,
אנו אוהבים את הסדרהחברים והארי פוטר,מה שמעניין אותנו לראות מה קורה מאחורי הקלעים.
הבעיה שאנחנו לא יודעים בדיוק באיזה יום יסתדר לנו,נראה לנו ב-13.10 שזה יום חמישי יום אחרי יום כיפור,
לפי האתר נראה שאין בעיה להזמין מקומות ברגע אחרון בקופות,כי יש מקומות להיום.
אני מקווה שאני צודקת ושאני הגיע יהיה מקום.
תודה זיוה
-
סיור בסטודיו וורנראביה אני חולק על דעתך
כבוגר הסיור גם כמה פעמים (אף פעם לא נמאס לראות את הסט של חברים והמכוניות של באטמן)
סלבס אפשר לראות בשפע.
צריך להגיע לסיור של סביבות הצהריים. הם יוצאים להפסקות צהריים.
קרה לי כבר שנפגשתי במי ומי כולל אלן שיצאה מהאולפן לפורש שלה.
-
סיור בסטודיו וורנר62 דולר עלות הסיור?
-
סיור בסטודיו וורנרכן, די יקר.
-
סיור בסטודיו וורנראם אתם מתכננים מספר אטקרציות בלוס אנג'לס, הסיור כלול בכרטיס GO ואז העלויות מתחלקות, אנחנו טעינו ולא היינו קולניים אבל בכל זאת לקחו אותנו לסט של ה Big bang theory כנראה שאפשר לבקש מהמדריך/ה גם בקול רגיל.
ההתנסות בסלון של "חברים" המטאטא של הארי פוטר והרכב של באטמן בחינם אבל אם רוצים לרכוש את התמונות או סרטון הוידאו זה כבר עולה כמה עשרות דולרים.
לטעמי האישי הסיור הזה שווה כל דולר