תכנון תחבורה בין מדינות
-
שלום,
אני מתכנן לעשות טיול מאמצע אוקטובר בפראג-ברלין-אמסטרדם בערך שבוע בכל יעד עם איזה יומיים אקסטרה באמסטרדם.
רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה וזולה להגיע מיעד ליעד - רכבת או טיסה?
בנוסף אם מישהו יכול לתת לי הכנה למזג האוויר הצפוי להיות בערים מאמצע אוקטובר עד אמצע נובמבר.
תודה רבה!
-
תכנון תחבורה בין מדינותאף אחד לא יכול לתת לך את המזג האויר הצפוי בעוד חודש חודשיים.
מה שבטוח שזה כבר סתיו , תחילת חורף, קר, יתכנו גשמים, שלגים, זה אירופה.
-
תכנון תחבורה בין מדינותאת מזג האוויר במקומות הטיול מומלץ לבדוק מספר ימים לפני היציאה. כמו שנכתב זו תקופת הסתיו ויכולים להיות ימים קרים. סה"כ לא בעייתי במיוחד.
לגבי הטיול, היינו ביולי האחרון בפראג וברלין שבוע בכל מקום ונסענו לברלין ברכבת מפראג שיוצאת מתחנת מ-Hlvani Nadrazi. את הכרטיסים קנינו בתחנה מספר ימים לפני הנסיעה. (בקומה התחתונה).
יש אפשרות זולה יותר לנסוע באוטובוס מתחנת פלורנס. בכל מקרה הנסיעה אורכת 3.5 שעות.
אמסטרדם כלל לא בכיוון וחבל לדעתי לבזבז זמן נסיעה ארוך כל כך וכנראה גם לא זול לטיול בן יומיים. שמור את אמסטרדם להזדמנות אחרת.
-
תכנון תחבורה בין מדינותסליחה כנראה בלבלתי אותך - יש לי שבוע אמסטרדם פלוס יומיים אני אערוך את ההודעה - מבחינתי אמסטרדם תחנה חובה השאלה היא אם רכבת או טיסה כי הבנתי שאין הבדל במחיר ורכבת לוקחת הרבה זמן...
-
תכנון תחבורה בין מדינותמנסה להבין?
נוחת בפראג
נשאר שבוע
ממשיך ל.ברלין (רכבת? אוטובוס? טיסת פנים)
נשאר שבוע
ממשיך ל.אמסטרדם(?)
נשאר 9 ימים.
בעיתוי מחצית אוקטובר- מחצית נובמבר?
האם אתה סגור על התכנים שאתם (אתה?) רוצה לבקר בכל יעד? האם בדקת רלוונטיות לעיתוי של נובמבר?
פראג עיר קטנה, אמסטרדם גם
מאידך ברלין ענקית
ואצלך הכול באותו סדר גודל?
-
תכנון תחבורה בין מדינותכן זו התוכנית מבחינת מסלול אני מסודר רק מנסהל הבין את דרך התחבורה הכי טובה מיעד ליעד
-
תכנון תחבורה בין מדינותלמרחקים קצרים יחסית אין טעם לקחת טיסה אלה אוטובוס/רכבת .
מפראג לברלין יש לך רכבת נכון ל- 16/10 ב- 662 קורונות [104 ש"ח] .
כמו כן יש אוטובוס מפראג לברלין , כאשר המחיר הוא 8600 פורימט הונגרי
[118 ש"ח] .
תחילת נובמבר רכבת מברלין לאמסטרדם 39 אירו

-
תכנון תחבורה בין מדינותמברלין לאמסטרדם יש טיסות זולות עם איזי ג'ט

-
תכנון תחבורה בין מדינותוואו תודה רבה על ההשקעה בתגובה!
אני חושב שרכבת מפראג לברלין, וטיסה מברלין לאמסטרדם אבדוק את המחירים ואסגור מוקדם כמה שאפשר.
-
תכנון תחבורה בין מדינותאין בעד מה