השכרת רכב בניו יורק
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע את דעתכם מתוך ניסיון מהי חברת ההשכרה העדיפה בארה"ב ( אנחנו שוכרים משדה התעופה ניו ארק ומטיילים בחוף המזרחי) והאם יש עדיפות בין אוויס ל-דולר (טריפטי).
תודה מראש
-
השכרת רכב בניו יורקמציע לבדוק דווקא בישראל. אני מצאתי באיסתא אסקה נהדרת. יש גם ממסי וגם אופרן. הכי חשוב ביטוחיםמטובים יותר מאשר שכירה מול החברות עצמן
-
השכרת רכב בניו יורקבגדול אני ממליץ ללכת על חברות אמריקאיות ולא אירופאיות (אויס והרץ)
ALAMO DOLLAR NATIONAL
תזמין איזה קטגוריה שתבחר ורוב הסיכויים שיתנו לך לקחת מהחניון איזה רכב שתרצה (למעט ואנים)
אני יכול להמליץ לך על סוכן אמריקאי יהודי
שנותן לי מחירים מצוינים ושירות מצוין
17184384612+
-
השכרת רכב בניו יורקאיסתא, ממסי וגם אופרן הן סוכנויות להשכרת רכב. בכל מקרה הן לא חברות ההשכרה ולכן חשוב גם לדעת מי היא חברת ההשכרה.
לגבי חברות ההשכרה עצמן - שים לב שלרוב חברות ההשכרה יש מותג היי-אנד וגם מותגי לאו-אנד.
לדוגמא: לאוויס (היי אנד) יש גם את המותג באדג'ט (לאו אנד).
להרץ (היי אנד) יש גם את המותג דולאר-טריפטי (לאו אנד).
לי יש ניסיון השכרה בכל החברות הגדולות (אוויס, באדגט, הרץ, דולאר-טריפטי, אלאמו, סיקסט ואולי עוד כמה ששכחתי). חייב להודות שכל המותגים האלה הם בסדר גמור להשכרת רכב.
לפעמים יתכן שבמותגי הלאו-אנד השירות יהיה פחות טוב, הרכבים פחות חדישים וכו. אבל בכללי לא רואה בעיה לשכור אצלם.
לא משנה היכן תשכור (סוכנות או נציגות ישראלית) ובאיזור חברת השכרה תבחר - כמו שכתבו כדאי להקפיד בנושא הביטוחים.