מבנגקוק לפטאיה
-
אני מתכנן קפיצה ליום אחד מבנגקוק לפטאיה ל-Nong Nooch Tropical Botanical Garden רציתי לשאול תחילה מה משך הנסיעה והאם משהו יודע מתי נפתח הפארק ומתי המופעים כדי שאדע מתי לצאת מבנגקוק.
-
מבנגקוק לפטאיהלדעתי מיותר. בזבוז של זמן. קרוב לשעתיים לכל כיוון רק כדי לראות את הגנים? יש כ"כ הרבה מה לעשות בבנגקוק.
-
מבנגקוק לפטאיהמיותר לגמרי המקום עצמו נחמד אבל לא עד כדי כך ששווה לבזבז כל כך הרבה שעות נסיעה בשבילו, יש מספיק דברים מעניינים בבנגקוק עצמה.
-
מבנגקוק לפטאיהעדיף להגיע לשם בטיול מאורגן.אני מאמין שיש כאלה גם מבנגקוק.תוכל לשאול בכל סוכנות תיור.גם תחבוך כסף וזמן וגם תהנה יותר מאשר להתברבר עצמאית.לפי מה שאני זוכר יש 3-4 "מופעים" ביום.(פולקלור ופילים).המקום עבר שיפוץ מסיבי לא מזמן.
-
מבנגקוק לפטאיהנכנסתי לאתר שלהם עבורך.הופעות ב 9:45. 10:45 3 וב 4 אחרונה. https://www.renown-travel.com/daytripspattaya/nongnoochgarde n.html
-
אם ראית כבר מופע פילים, נחשים, קרוקודיליםרכבת על פיל והצטלמת עם נמר אתה יכול לחסוך מעצמך לא רק את הביקור בנונג נונץ' אלא בכל שאר הפארקים כי כולם בנויים על אותו עיקרון.
-
אם ראית כבר מופע פילים, נחשים, קרוקודיליםכנראה כל אילו שענו לך מעולם לא היו בגנים הטרופים בפאטיה חוץ ממופעי הפילים ישנם גנים עם צמחיה ועיצוב נוף מדהימים אחד הגנים היפים בעולם ,תערוכת מכוניות מרוץ ומכוניות קלאסיות , ברכות עם דגי ענק שניתן להאכיל אותם.
תהנו
-
אדון קוביאדון קובי היקר. מאיפה המסקנה שלך? הייתי לפחות 7 פעמים במתחם הזה
-
אדון קוביאדון קובי היקר אף אחד לא אמר שזה לא שווה ביקור אבל ליסוע 4 עד חמש שעות הלוך ושוב לבנגקוק בשביל זה במיוחד זה באמת מגוחך אם כבר אז ליסוע לפאטייה לשני לילות לפחות ואז לשלב את זה שמה.
-
אדון קוביאם אוהבים משהו אז אפשר לנסוע גם 10 שעות לכל כיוון.
אז אתה אוהב בוטניקה ברמה גבוהה הגנים הללו מדהימים ביופיים
וכן הופעות הפולקלור התאילנדיות בסיום.
יחד עם זה מופע הפילים שעוברים התעללות אינה לרוחי
וכשזה מגיע אז עדיף לחתוך הביתה.
-
אדון קוביבכל מקרה כדאי לקחת את האטרקציה הזו בטיול מאורגן
ועדיף מפאטיה.