טיול באירופה
-
בוקר טוב אנשים, אני ואחים שלי (עוד 3 במספר ) רוצים לארגן טיול באזור סוף חודש נובמבר לאירופה. בשלב זה אין עדיין יעד מועדף.
אם תוכלו להמליץ על יעד באירופה לסופ"ש (חמישי- ראשון) עדיפות למקומות שאפשר לטייל בהם, עלות זולה ומזג אוויר שיהיה מתאים לטיולים.\תודה
-
טיול באירופהבוקר טוב, אשמח לעזרתכם חברים
-
טיול באירופהתן יותר פרטים לגבי גילאים, העדפות (טבע/עיר), תחומי ענין, איפה כבר טיילתם ומה אהבתם ומה פחות כדי שנוכל לעזור לך.
עד כמה המועד קשיח כי זה כבר ממש חורף ברוב יעדי אירופה.
-
טיול באירופהמדובר על גילאי 25 ומעלה, העדפות של טבע (שהוא לא היער השחור), בגדול מקומות עם טבע, ירוק ויעדים לטיולים בין אם רגליים או ברכב.
היינו בעיקר באירופה ברלין, אמסטרדם, בלגיה,, פראג.
בגדול היעד דיי נוקשה כי זה מתנה ליום הולדת אז התאריכים צרכים לנוע בסביבות חודש מרץ אבל העדיפות הוא לתקופה הזולה וליעדים זולים.
תודה על העזרה
-
טיול באירופהמרץ או נובמבר ?
בכל מקרה, רוב היעדים הקלאסיים לטיולי נופים באירופה יהיו בעייתיים גם במרץ וגם בנובמבר.
שקלתם חופשת סקי ?
-
טיול באירופהבגדול הכיוון לפברואר מרץ אבל אם לא תהיה ברירה אפשר לכוון את זה לחודשי האביב שמזג האוויר באירופה יהיה מתאים לטיולים.
במידה ונדחה את זה לחודש אפריל- מאי יש יעדים רלוונטים ?
-
טיול באירופהותיקון מההודעה הראשונה- היה בלבול בחודש הכוונה לחודש פברואר מרץ.
-
טיול באירופהעדיף חודש מאי על פני אפריל.
יעדים אפשריים:
האגמים בצפון איטליה
יעדים אלפיניים- טירול, חבל זלצבורג, אלפים צרפתיים.
מבחינת עלויות אז אוסטריה תהיה הכי זולה במערב אירופה.
אם רוצים להוזיל עוד אז אפשר ללכת למזרח אירופה. לא הייתי אבל אומרים שסלובקיה מאד יפה.
מציעה לך לחפש פה בפורום ובפורום טיולי משפחות ובבלוגים סיפורי טיול, ולראות למה אתם מתחברים. כדאי לבדוק האם מעברי הרים, רכבלים ואתרים שונים כבר פתוחים במאי.
-
טיול באירופהכדאי לך להגדיר מהו מזג האוויר שמתאים לך לטיולים.
טיילנו באזור אגם אנסי בצרפת באפריל האחרון. האזור הזה מאוד מומלץ מכל בחינה ועלויות הטיול ממש לא גבוהות. במיוחד כשמטיילים מחוץ לעונה.
היה קר מאוד במושגים שלנו. בבקרים היו 3 - 7 מעלות, אבל נערכנו לזה עם ביגוד מתאים.
אפריל וגם מאי לא אידיאלים למי שמחפש אטרקציות כי זאת עונת בינים בין החורף לקיץ.