יוון קורפו
-
היי, חשבנו לסוע אני ובן זוגי לשלושה לילות ארבעה ימים לאי קורפו ביוון בתחילת אוקטובר. רציתי לשאול מספר שאלות:
האם בתחילת אוקטובר קר בים?
האם אפשר לטייל באזור ובחופים ללא רכב להשתמש בתחבורה ציבורית או שעדיף להשכיר רכב?
תודה לכולם,
מיכל
-
לישראלי ממוצע הים יהיה קרלאחינו העולים ממדינות חבר העמים, סקנדינביה או גרמניה (למשל) הים מצויין.
עדיף לשכור רכב, תחבורה ציבורית על הפנים
-
לישראלי ממוצע הים יהיה קראיזה באסה תכננתי על הים.. למישהו יש רעיון איפה כדאי לטייל בקורפו אם יהיה קר מידי בים?
ואיפה כדאי להשכיר רכב בקורפו ביון?
-
לישראלי ממוצע הים יהיה קרחזרנו מקורפו לפני מספר ימים . עברנו עם רכב במעבורת. האם יש בכלל טיסות ישירות באוקטובר לאי ? בקיץ היו .! קורפו מקסימה יש צורך ברכב כדי לטייל. המים היו מאד נעימים . לא יודעת מה יהיה בעוד שבועיים. יש בטיפים מסלולי טיול והמלצןת . המלצה שלי אל תרדו לדרום האי קחו מלון באזור גוביה במרכז האי ומשם טיילו
-
לישראלי ממוצע הים יהיה קרבאוקטובר האחרון (שבוע ראשון של אוקטובר) בילינו שבוע על יכטה בקורפו.
הים היה קריר אבל אפשר להכנס ולשחות , הכניסה למים קצת קשה, אבל ברגע שנכנסים , כייף! מזג האויר היה הפכפך . היו ימים עם שמש חמה , ויכולנו להשתזף עם בגדי ים על הסיפון והיו ימים שהייתה רוח חזקה וקרירה במקצת. אבל עדיין היה מספיק חם להיות עם חולצות קצרות . רק בלילה היה צורך בעליונית.
-
לישראלי ממוצע הים יהיה קרהמלון שלנו הוא messonghi beach נראה לי זה דווקא די בדרום האי..
מישהו מכיר את המלון יודע אם הוא מומלץ?
האם יש המלצות לחברת השכרת רכב? מאיפה כדאי להשכיר את הרכב. אנחנו נהיה שם רק שלושה ימים אז לא יהיה לנו יותר מידי זמן לטייל...