בית קולנוע בבנגקוק
-
שאלה בנוגע לסרט קולנוע (קורסאות מסאזים וכו')
IMAX מאפן (ראינו באילת)
איזה בית קולנוע נחשב הכי טוב בבנגקוק , היכן הוא נמצא?
וכמה עולה פחות או יותר?
-
SIAM PARAGON זה המקוםלא תתאכזב. הבעיה שלא כל יום יש סרט תלת מימדי. אבל גם סרט רגיל חוויה לראות שם. הסאונד מדהים. -
SIAM PARAGON זה המקוםלגבי המקום שרשמת...
9 regular theatres at Siam Paragon and 5 IMAX theatres. Among the 'regular theatres' there are a few smaller luxury theatres that are called Nokia Ultra Screens. Tickets are 500 baht, which will give you separate seating arrangements (in small cubicles for two people), a complementary non-alcoholic drink, and a blanket to protect you from the prevalent 'cold conditions'
מה זה הנוקיה אולטרה הזה.... זה אולם גדול עם תאים?
על זה דיברת נכון???
מה עם שאר בתי הקולנוע מישהו היה? -
צ'מע
התאילנדים פשוט עדינים ומנומסים.
ולא רוצים לכתוב " ברחל בתך הקטנה"
התאים לא נועדו לצפיה בסרט אלא......
הסדינים לא נועדו להגנה מהקור
כשאני הייתי שם לא היו תאים, והכי מעניין לא היה על המסך
האולמות הנקראים VIP הם אלה שאתה מחפש -
בתי קולנועהאם כוונתכם לקולנוע VIP
-
בתי קולנועאז אפשר שם של קולנוע?
יש גם קולנו ב MBK ובקניון מולו
מה הכי טוב??? -
בתי קולנועכל בתי הקולנוע בקניונים נחשבים לטובים, בולטים במעט הם בתי הקולנוע בקניון EMPORIUM ובפרגון(אנשים מציינים במיוחד את אולם מס 4).
בכל ביקור בבנגקוק אני מבקר לפחות פעם אחת בקולנוע ונהנה, אני לא זוכר את ההגדרות או השמות שהם נותנים לסוגי האולמות ואין טעם לזכור מכיון שבקופות יש לך את כל המידע ואז אתה מחליט.
-
בתי קולנועלא להיסתבך יותר מדי.
יש מספר רמות לבתי הקולנוע בפאראגון.
גש לשם ובחר את מה שמתאים לך. אני הייתי ב IMAX ראיתי שם סרט רגיל 10000 BC עם סאונד מדהים ועוד סרט ששחכתי את שמו תלת מימדי , מקבלים משקפיים בכניסה. בתוך הקולנוע יש מספר שורות אחרונות עם כורסאות מפארות יותר לא משהו שחייבים לנסות. בסך הכל נחמד שם ויפה אבל לא נפלנו מהכיסאות, גם בארץ הרמה בסדר של חלק מבתי הקולנוע.
בתחילת הסרט מנגנים את ההמנון או שיר תהילה למך. צריך לקום ולעמוד כפי שהקהל עושה ולא להשמיע צחוקים וכו'. -
בתי קולנועטוב
אז איך להגיע לשם