מלונות בתאילנד
-
היי , אני מחפש מלונות באיזורים שונים בתאילנד וראיתי שכמעט בכל מלון יש דרישה לתשלום מראש... אני לא מעוניין לשלם מראש למלונות אלא רק במלון עצמו.
האם אתם מכירים אתרים אשר מציעים אופציה זו או כל אופציה אחרת שאתם מכירים ? תודה...
-
מלונות בתאילנדבאתר בוקינג קום התשלום ב-95% מההזמנות מתבצע
בהגעה למלון, נותנים כ.אשראי לביטחון בלבד.
-
מלונות בתאילנדמהניסיון שלי בבוקינג.קום התשלום בסיום .
-
מלונות בתאילנדתודה.. אבל ניתן לדעת זאת בוודאות ? כי לא כתוב על זה כלום בפרטי הזמנה ... לרוב מדובר על תנאי ביטולים ולא על תנאי תשלום ...
-
מלונות בתאילנדלפני חודש עשיתי הזמנה למלון בתאילנד. בדףשל ההזמנה היה כתוב שהתשלום יעשה במלון.
-
מלונות בתאילנדסבבה , תודה רבה .
-
מלונות בתאילנדבבוקינג בדר"כ התשלום הוא במלון עצמו. ההזמנה היא לצורך שריון והתחייבות בהתאם לתנאי הביטול.
אבל יש מלונות שבתנאים שלהם כתוב שהם יכולים לחייב בכל זמן גם לפני ההגעה.
אנחנו מזמינים דרך בוקינג הרבה שנים, ולמדנו את זה בדרך הקשה...
הזמנו מלון בתאילנד לא מזמן (חודשיים לפני השהייה), ותוך כמה ימים כבר חייבו אותנו. לאחר זמן קצר ביטלנו את ההזמנה אבל החיוב נשאר.
לקצר את הסיפור, לאחר מיילים וטלפונים אינסופיים עם בוקינג (המלון לא ענה לנו), קיבלנו השבוע הודעה מבוקינג שהם בעצמם יזכו אותנו מאחר והמלון לא מגיב לבקשת ההחזר.
הלקח שלי הוא לשים לב לתנאי התשלום ולא להזמין אצל מלונות שעלולים לחייב מראש. המידע הזה מופיע רק במסך התשלום, לא בדף הראשי של פרטי המלון.
אגב לפי נציג בוקינג פרטי כרטיס האשראי תמיד עוברים למלון בעת ביצוע ההזמנה, לא רק נשמרים אצל בוקינג. אולי זה ברור, אותי בכל אופן זה הפתיע.
-
מלונות בתאילנדבמקרה שלכם בוקינג יצאו בסדר גמור-זיכו אתכם על החיוב המוקדם
עכשיוו הם מתנהלים מול המלון לקבלת החזר-שירות טוב
-
מלונות בתאילנדנכון... אבל לדעת אם לא הייתי "מנדנד" להם מספר פעמים זה לא היה קורה מעצמו.
בכל מקרה המלצתי - אם צפוי חיוב מוקדם פשוט להזמין ממלון אחר... לא חסרים.
-
רביב אתה טועהרביב, אתה טועה...
לדבריך...
"המידע הזה מופיע רק במסך התשלום, לא בדף הראשי של פרטי המלון"
זה לא נכון...
אם תשים את הסמן של העכבר ליד סימן השאלה הכחול שליד עמודת "תנאים" שמשמאל למחיר תראה את כל תנאי התשלום הרלוונטיים לחדר שאתה בודק לגביו...
-
צודק, זה מופיע גם שםעדיין זה לא משנה את העקרון...
היתרון הגדול בבוקינג הוא האפשרות לשריין הזמנה מראש, ועדיין לא להתחייב. כולל אגב לנהל כמה הזמנות במקביל ולבחור את המתאימה ביותר.
חיוב מראש (גם אם יוחזר לבסוף) מסבך את העניין, מעמיס אל האשראי וכו' - למה שנרצה להסתכן בזה?
-
צודק, זה מופיע גם שםהפסקתי להזמין מבוקינג ממזמן. מתנהל לרוב ישירות מול המלון עצמו וכמעט תמיד אין שום תשלום טרם ה- check in. נותנים כרטיס אשראי רק לביטחון. בכל אופן, אם המלון גובה מקדמה זה מצוין בתנאים שלו.
הרבה פעמים משיג מחיר טוב יותר בהזמנה ישירה מהמלון.
אתר בוקינג טוב למתקשים בניהול הזמנות לבד ישירות מול המלונות וזקוקים לממשק בעברית. יש כאלה שהדבר נותן להם יותר ביטחון.
-
צודק, זה מופיע גם שםאתה לא חייב
תעשה את חשבון הכדאיות שלך
יש תנאים לעסקה
טוב? קח...
לא טוב? אל תיקח...
אני לא רואה בתשלום מקדמה משהו לא טוב, אמנם לא תוכל לעשות הרבה הזמנות כי תצטרך לשלם... אבל מה כבר לא בטוח בזה שהכסף חוזר?!
-
בנוגע לאגודהאני כרגע בתאילנד
הזמנתי מלונו בהתאם לנוחיות שלי ולמחיר גם מאגודה וגם מבוקינג.
בשניהם יכולתי לבטל עד כמה ימים לפני
אבל
באגודה מחייבים אותי בכרטיס האשראי בכל מלון כשבוע לפני הצ'ק איןחיפשתי וחיפשתי למה ולא מצאתי בשום מקום התראה על זה או סעיף שמדבר על זה.
מוכר למי שהוא?
בהזמנות בבוקינג זה לא קורה
אני משלם בצ'ק אאוט
-
בנוגע לאגודהקון אבי, באגודה מחייבים בדכ עם ההזמנה. זאת המדיניות הרגילה. לפעמים הם דוחים את החיוב לשבוע או x ימים לפני ההגעה. בבוקינג המדיניות הרגילה היא תשלום במלון אבל יש חריגים של תשלום מראש, מלא או חלקי.
-
בנוגע לאגודהתודה יוסי