קניית רהיטים בהודו
-
יש לי שאלה קצת קשה אך אולי מישהו יוכל לעזור לי. אני נמצא כרגע בהודו ועוד שבוע חוזר לארץ דרך דלהי ולפני מעבר דירה. יש לי רצון לקנות רהיט/ים בהודו (דלהי) ולשלוח אותם לארץ. השאלה שלי היא כמובן האם זה אפשרי? אם כן כיצד ומה הפרוצדורה? תודה רבה!!!
-
קניית רהיטים בהודואתה טומר ליצרן לארוז למישלוח לחו"ל (וגם משלם על האריזה הזו) ואומר לו לשלוח לכתובת זו וזו בארץ (והולך אתו למשלח. אתה מעביר תשלום רק כאשר המשלח אשר שהמשלוח עולה לאניה.
כשהמשלוח מגע לארץ, אתה תידרש לשלם מכס כמה שהם ישיתו עליך. (אינך יודע מראש כמה זה עומד להיות אלא אם יש לך בארץ עמיל מכס שיכול לברר עבורך את המחיר (לפי תמונות ונתונים אחרים שיבקש ממך)
ברגע שזה משתחרר (אחרי ששילמת מכסים) אתה צריך להוציא את זה מבית המכס בכי מהר שאתה יכול, מכוון שכל יום עיכוב יעלה לך עוד.
בעקרון, המשלוח והמכס, יעלו לף כמעט כמו מחיר הרהיטים בהודו. (שזה עדיין נמוך בהרבה מהמחיר בארץ)
-
קניית רהיטים בהודותודה רבה על התשובה, מישהו יודע אבל איך לעשות את זה ספציפית בדלהי? (אין ים קרוב ואין לי רצון או זמן לראות את החבילה נשלחת על האונייה)
-
קניית רהיטים בהודואותו דבר, רק תגיד לו 'משלוח אוירי'
שתי 'בעיות':
אם זה כבד ותופס נפח גדול, זה יעלה לך הון.
אם זה יגיע לפניך לארץ ולא תשחרר מיד מהמכס, זה יעלה לך המון כסף מיותר.
אולי אחרי 'התרגיל' הזה, תהפוך ליבואן רהיטים 'מדופלם'.
-
קניית רהיטים בהודולדעתי כדאי לך ליצור קשר עם חברת שילוח בארץ. לכל חברה כזו יש סוכן שנמצא במקום שיוכל לנהל ולבדוק הכל משם.
מאמינה שהם גם יבטחו לך את המשלוח וידאגו גם לשחרור הסוחרה לאחר מכן.
שילוח אווירי יקר מאוד, אם זה לא חבילה של כמה קילוגרמים בנפח נמוך זה המון כסף.
-
קניית רהיטים בהודוומה עם אחריות?חשבת על זה שאולי תקבל רהיט שלא הזמנת ... תחזיר אותו להודו?