כריסמס-לאן??
-
כריסמס-לאן??לסיכום מבחינתנו:
ברלין או וינה.
וינה יקרה או שנדמה לי?????
טיסות ומלונות יקרים מברלין?......
-
כריסמס-לאן??ברלין,הייתם..אמנם הכל מוכר ואין צורך לרוץ..
הייתי הולכת על וינה. מחדשת.
מלונות ברלין לא בדיוק זולים..לא לונדון אך עדיין. בדקתי את וינה לקייץ(שהיה). לא הייתה יקרה במיוחד..
מוינה,הייתי מגיעה ליום אחד לברטיסלבה..או..אפילו בודקת עלויות בעיר ונשארת בה.
בסיכומי טיולי סלובקיה,ראיתי כמה העיר יפה ומעניינת. בטוח מקושטת,בטוח יפה יותר בזכות האווירה ,וזולה גם. בגדול,סלובקיה הייתה מאוד זולה בקייץ.
היינו בטאטרי,נמוכים/גבוהים וקצת בנסקה ביסטריצה וקושיצה.
מקווה לספר על ריגה,לשנה הבאה....
-
כריסמס-לאן??סיגל אם זה עוזר, גם אני התלבטתי ובסוף הלכתי על ברלין (פעם רביעית), סתם כי בא לי יותר
מלונות בברלין לא יותר יקרים מוינה. טיסות יש הרבה יותר אופציות - אפ, איזיג'ט, אייר ברלין. אם את צריכה המלצה למלון בברלין תני שריקה.
-
כריסמס-לאן??אלונה,אני צריכה ,לריגה...
כולו יומיים וחצי ויש לי 5 אפשרויות...
טוב לא מפריע לברלין..
רק שתדעו לכן,שברלין הייתה בתכנון. ורק אתמול ביטלתי את המלון שאהבתי והזמנתי בבוקינג כבר לפני 3 חודשים..המלון Derag Livinghotel Berlin-Mitte
ויק הייתה בו,בלי כוונה,בקיץ ואשרה אותו.יש להם 2 סניפים אחד מול השני. שלי היה זול יותר. צמוד לתחנת U2
פשוט יצא הרבה ימים בגלל טיסות איזי וקצת באלאגן בעבודה...
אז ברלין עוד תהייה...
-
כריסמס-לאן??אמקין, אני שמרנית קונסרבטיבית ולא מגיבה טוב לשינויים. יש לי בברלין מלון אהוב מקסים נוח ממוקם פצצה עם חדר ענק שכולל מטבחון ומאפרה ומזגן. אחת הסיבות שאני חוזרת לברלין זה כי פשוט טוב לי שם. בכל מקום טוב לי כולל המלון, לא כולל אלכסנדר פלאץ המגעילה. אני אחכה לרשמים שלך מריגה.
-
כריסמס-לאן??המלון ההוא עם ספא?
-
כריסמס-לאן??לא, אמקין, במלון אין את הספא ההוא. אבל יש מטרו שמקשר מהר מאוד לספא
-
כריסמס-לאן??טוב..אז "בגלל" כולם פה ובגללך במיוחד שמואליק...הזמנתי ברגע של פנאי (הרגע..) זוג כרטיסים לדצמבר לפריז. איזי כמובן.
לא הייתי בעיר הזו מעל 20 שנה...
ועכשיו, אשמח מאוד להמלצות מה עושים במיוחד באווירת החג, מקום מומלץ ללון...
עוד לא התחלתי במחקר..תודה מראש וחג (כריסמס) שמח...

-
כריסמס-לאן?? -
כריסמס-לאן??תודה רבה לי (לך לא לי...)