לינה ביוסמיטי
-
נוסעים ביוני 2017 למערב ארה"ב
כרטיסים כבר ישהבנתי שחשוב לסגור לינה ביוסמיטי הרבה זמן מראש.
רוצה להתייעץ.
יש לי 3 לילות ביוסמיטי.
האם כדאי את כולם באותו מקום ( בעמק או לידו ) או יש כדאי לפצל. ( אני זוכרת שלפני 20 שנה שהייתי בפארק פיצלנו אבל לא יודעת איפה למה וכמה....)
האם שווה לקחת את המלון בתוך הפארק ( בהנחה שאמצע מקום ) או לינה באל פרוטל מספיק טובה ( ההבדל בעלות הוא בסביבות 200 דולר ל 3 לילות )?
תודה מראש....זו מם הסתם השאלה הראשונה מתוך מליון שאשאל בשנה הקרובה -
לינה ביוסמיטיהי איילת,
מאיפה מגיעים ליוסמיטי ? ולאן ממשיכים משם?
עקרונית לדעתי 2 לילות בפארק והלילה השלישי מחוץ לפארק. תלוי לאן ממשיכים.
אל פורטל בהחלט מקום מעולה ללינה בפארק.
המיקום של Yosemite valey lodge צמוד למפלים הוא מיקום מעולה והטוב ביותר וביוני אני מניחה שעדיין תהיה זרימה אבל הוא הרבה יותר יקר. אנחנו לנו שם והיה מושלם. מרכז המבקרים צמוד וכן השארנו את הרכב והתניידנו עם השאטלים שהתחנה שלהם היתה צמודה למלון וזה היה נהדר.
פוריה
-
לינה ביוסמיטיפוריה מגיעים מסן פרנסיסקו.
אח"כ ממשיכים לכביש מספר 1 ( כנראה מיוסמיטי לסנטה קרוז ומשם דרומה )
אנחנו מגיעים ליוסמיטי ל 3 לילות.
2.5-3 ימי טיול
ההבדל במחירים לפי מה שראיתי הוא באיזור 200 דולר לכל השלושה ימים.
לא מעט אבל גם לא המון.
אני פחות רוצה לפצל. גם ככה הטיול הוא טיול מתגלגל עם מליון מקומות לינה. וזה לא קל. אז במקום שאנחנו יותר זמן הייתי מאוד שמחה לא לעבור גם כן באמצא -
לינה ביוסמיטיאני חילקתי את הדרך מסן פרנסיסקו . שילבתי את הצפיה בגשר, סוסליטו וחורשת מיור עם נסיעה עד טרייסי. למחרת המשכנו לפרק. יוסמיטי לייקס נמצא רבע שעה מהכניסה לשמורה. לנו שם בבקתה עם גישה לנכים. תודה לאל, אנחנו לא נכים אבל התאים בלי לסחוב מזוודות. עוד באותו יום נסענו בדרך טיוגה ולא הספקנו להגיע למעבר. נשארנו 2 לילות. לילה שלישי מחוץ לפרק במלון בסט וסטרן פלוס יוסמיטי גייט באוקהרסט. אני חושבת שאם את מתכננת להגיע ישירות מסן פרנסיסקו ומעונינת בטיולים רגליים כדאי לקחת 3 לילות כדי להספיק את דרך הטיוגה בנחת.
-
לינה ביוסמיטיהי איילת
הייתי עושה כמו ח.ג.
2 לילות בפארק
ואת הלילה השלישי באוקהרסט אחרי הגליישר פוינט. כיוון ששמורת הסקויה המריפוסה אמורה להיפתח שתגיעו. הייתי עושה זאת ביום השלישי ומשם לסנטה קרוז .
פוריה
-
לינה ביוסמיטיאנחנו ישנו 2 לילות באל פורטל. היינו מרוצים למרות שזה מלון קצת מיושן.
ביום השלישי בקרנו בסקויות ומשם המשכנו לכוון סן פרנציסקו ( יום ארוך)
אם יש לך 3 לילות את הלילה השלישי הייתי ישנה בכוון היעד הבא.
-
לינה ביוסמיטיתודה על הטיפים
הדילמה נפתרה בקלות כי אין בכלל מקומות במלון בתוך הפארק.
הזמנתי 2 לילות ב EL PORTAL ולילה אחד ב OAKHURSTלא זול...אבל לפחות ניתן לביטול עד לרגע הכמעט אחרון.
-
לינה ביוסמיטיאיילת עשית נכון !! ביוני זו תקופה מדהימה להיות ביוסמיטי כולל בשמורת מריפוסה
שתיפתח לאחר שיפוצים ולכן הלינה ב Okhurst נכונה.
פוריה
-
לינה ביוסמיטיתודה פוריה.
-
לינה ביוסמיטיהיי איילת
סך הכל מצטרף לפוריה על בחירת הלינה השלישית באוקארסט.
מוני
-
לינה ביוסמיטיתהנו! יוסמיטי מעלף חושים ביוני!