פארק שעשועים באירופה
-
האלן
אני בן 21.
השאלה שלי איפה נימצא הפארק שעשועים הכי מטורף\מגניב\אתגרי שיש באירופה.
אני מתכנן לטוס לאירופה במיוחד למרכז הטיול שלי שזה פארק שעשועים.
יש מלא המלצות על פארקים,דיסנילד בצרפת פארק אירופה בגרמניה או הפארק בהולנד.
על כולם יש המלצות,כולם טובים,את כולם משבחים.
אז לאיזה אחד באמת כדאי ללכת?
מתוך ניסיון אישי שלכם ומתוך ידע פרטני שיש לכם על הפארק
וגם כמה זמן צריך להקדיש לכל פארק,אולי מעל יום אפילו...
תודה לכל מי שעונה!
-
פארק שעשועים באירופהלדעתי אירופה פארק
-
פארק שעשועים באירופה -
פארק שעשועים באירופהמבחינת מטורף/אתגרי פארק אירופה! (הייתי פעמיים ואין עוד משהו שמתקרב אליו.. חוויה מדהימה ומתקנים פשוט וואו).
עם זאת, גם בדיסנילנד פריז (היינו פעם אחת) יש מתקנים כיפים מאוד ואפשר לומר אתגריים ומגניבים. הנה המתקנים השווים בעיני:
- רכבת הרים עם לופים: אינדיאנה ג'ונס.
- רכבת הרים חשוכה גם כן עם לופים, מדמה נסיעה בחלל: Space Mountain: Mission 2. אפקטים באמת מיוחדים. אם לא מפחדים להסתכל
, הנסיעה עצמה מושקעת ויפה.- רכבת הרים משפחתית מהנה במיוחד - Big Thunder Mountain Railroad. אהבנו אותה מאוד!
יש עוד מתקנים אבל אלה זכורים לי הכי.
פלוס בדיסנילנד פריז, שאין בפארקים אחרים, הוא מופע הסיום בטירה.
באפטלינג לא היינו.
בקיצור, לדעתי לך על פארק אירופה. אבל, אם בא לך טיול בפריז תשלב את דיסנילנד פריז ולא תצטער.
-
פארק שעשועים באירופהאגב ,גם גרדהלנד בצפון איטליה - פארק מדהים ואתגרי. תוסיף לרשימה
ויש גם פארק אוונטורה ליד ברצלונה (היחידי שלא הייתי ).
אבל באמת כולם מדהימים . (באפטלינג - הולנד יש פחות רכבות הרים משוגעות ,
וטיבולי בקופנהגן - די עלוב יחסית לאחרים. פו דו פוי - בצרפת - מופעי ראווה מדהימים אבל ללא רכבות הרים )
בקיצור: אירופה פארק, יורודיסני , גרדלנד ופורט אוונטורה,
לדעתי, תבחר לפי יכולת ונוחות ההגעה שלך , עלות טיסה ושהייה באיזור .
בכולם תהיינה מאד.
-
פארק שעשועים באירופהעם כל חיבתי לדיסני, זהו יותר פארק למשפחות. כדאי להגדיר מה אתה רוצה - חוויית דיסני, או מתקני אקסטרים. אם זו אופציה ב' כדאי לבדוק אופציות אחרות ממה שהומלץ פה, כי רוב הנוסעים בפורום הזה הולכים יותר לפארקים המיועדים למשפחות. נגיד, לבדוק פארקים מסגנון סיקס פלגס (נדמה לי שיש את וואליבי בהולנד).
-
פארק שעשועים באירופהפעם היה six flag בהולנד שנקנה והפך לוואליבי...
-
פארק שעשועים באירופההיינו בכמה פארקים באירופה ודעת כל המשפחה שאירופה פארק לוקח מקום ראשון. היינו בו יומיים.
-
פארק שעשועים באירופההיינו באפטלינג הוא היה ממש כייפי וחלומי, היו המון סוגי מתקנים. גולת הכותרת שלו זה לא הרכבות הרים ואני ממש אוהב רכבות הרים אבל בכל זאת זה היה יום מושלם ומהנה. היינו גם בעוד לונא פארק בהולד WALIBI שהוא מתמקד ברכבות הרים והוא שייך לסיקס פלגס. אם אתה מגיע לשם אל תפספס את הרכבת גוליית, הכי כייפית בלונא פארק עשיתי אותה 4 פעמים . ממליץ מאוד ללכת לשניהם.
החופש הזה אני נוסע לפארק אירופה