למומחי מוסקבה והכיכר האדומה
-
שלום לכולם,
קראתי כמה מהתשובות פה לגבי יציאה משרמייטייבה לכיכר האדומה, תודה לכולם על ההשקעה, רק דבר אחד לא הצלחתי להבין, מדוע נדרש וכיצד מתבצע המעבר מ- Teatralnaya ל- Okhotny Tyad. האם במעבר תת קרקעי של המטרו או יוצאים לרחוב.
בנוסף, האטרקציות העיקריות שמצאתי (למי שיש לו 13 שעות המתנה) הן המאוזוליאום של לנין, כנסיית וסילי הקדוש ואנדרטת מינין ופוז'ארסקי בכיכר עצמה, ולגבי הקרמלין הדבר היחיד שנראה מעניין זאת הנשקייה (700 רובל) ואולי הפעמון (250 רובל). לא הצלחתי להבין אם יש כניסה לארמון/משכן הרשמי.
אשמח להבין אם פחות או יותר קלעתי נכון ומה מהם הכי כדאי לעשות בזמן מצומצם יחסית.
תודה רבה.
-
למומחי מוסקבה והכיכר האדומהקרן היהלומים של הקרמלין בבנין הנשקיה.
-
למומחי מוסקבה והכיכר האדומההיי
לדעתי המוזיאון של לנין מיותר. אכן הנשקיה ומוזאון אוצר התכשיטים גם מעניין.
תהנו מוסקבה יפה ומעניינת
-
למומחי מוסקבה והכיכר האדומהקישור: מוסקבה קונקשן + כללי
-
למומחי מוסקבה והכיכר האדומהשלום טל,
קראתי את ההסבר שלך לפני כתיבת ההודעה, מפורט ומצויין! סגר לי את רוב הפינות. פשוט צמצמתי למה שנראה לי במסגרת 13 שעות שיש לי סה"כ שם.
רק שאלה נוספת, האם לא ניתן להגיע לשער התחייה ישירות מ- Teatraknaya וחייבים לעבור דרך Okhotny Ryad? כי הבנתי שתחנות המטרו שם גדולות ומסובכות.
תודה.
-
למומחי מוסקבה והכיכר האדומהבפיסקה 4 מפורטת הגעה רגלית מתחנת תאטראנייה לכיכר האדומה \ קרמלין. דרך רחוב אוחטני ריאד, עד לפינת רחוב טברסקייה. שם נמצאת גם תחנת המטרו אחוטני ריאד, שבנוסף לתחנת מטרו משמשת גם כמעבר תת קרקעי של רחוב טברסקייה [ לא רלבנטי לגבך ] ושל רחוב אחוטני ריאד לכיוון הכיכר האדומה. אתה יורד במדרגות וממשיך דרך דלתות הזכוכית ישר ליציאה מהצד השני. אל תיפנה ימינה לתוך התחנה. מיד אחרי דלתות הזכוכית תיראה משמאל את המדרגות החוצה. המסדרון ממשיך ישר לקניון האוכל.
-
למומחי מוסקבה והכיכר האדומהה- food court הוא הנקודה החשובה ביותר
שם תאכל ותשתה
-
למומחי מוסקבה והכיכר האדומהדיון נוסף המתנהל פה באותו הנושא