תמונת דרכון
-
הייי אני טסה בחודש דצמבר ללונדון יש לי כמה שאלות אשמח אם תעזרו לי
1.כבר כרטסתי את הכרטיסים, והתוקף של הדרכון עד חודש יולי ,(7 חודשים זה מספיק נכון?) 2. התמונה שלי בדרכון יותר מ 9 שניים וחל שינוי נכר במראה החיצוני שלי (למרות שכבר טסתי עם הדרכון הזה שנה הזאת 4 פעמיים הם מסתכלים כמה דקות ומעבירים אותי) אין לי שום בעיה לחדש, אך הפחד שלי שיטעו בשמות ואז אני אסתבך עם זה ושמעתי שזה קורה שהם טועים,האם , יש מצב של סירוב יציאה מהארץ או סירוב כניסה לארץ היעד?????ואולי הצטיידות בתעודת זהות עדכנית תעזור??? תודה מראש -
תמונת דרכוןאסור לטוס עם תעודת זהות ישראלית. נדמה לי שיש משהו על זה שאסור להשתמש בה מחוץ לגבולות הארץ. וגם אם אין, תעודת זהות ישראלית לא מעניינת אף אחד בחו"ל.
למה שיטעו בשם שלך בדרכון בכלל? אלא אם החלפת שם לאחרונה, למה שתהיה טעות? מעולם לא שמעתי על דבר כזה.
-
תמונת דרכוןכך או כך את צריכה לחדש את הדרכון בעת הקרובהה - אז תחדשי
-
תמונת דרכוןמצטרף לקודמי. חדשי את הדרכון.
-
תמונת דרכוןנראה לי בסוף אני אחדש גם ככה יש לי זמן מספיק ומקסימום אני אתן להם את כרטיסי הטיסה כדי למנוע טעיות באותיות :))
-
תמונת דרכוןאין מה לתת את כרטיס הטיסה. השם שלך הרי כתוב בדרכון הישן ובטפסים שאת ממלאת - בשביל מה צריך אותו שוב במסמך נוסף?
טעויות כאלו הן דבר נדיר. את חוששת לחינם.
כדאי לטפל בהוצאת הדרכון מהר ככל האפשר, כי בארץ אף פעם אי אפשר לדעת מתי תהיה שביתה, יש חודש של חגים וכן הלאה, והטיול שלך יילך ויתקרב.
-
שלא לדבר על זהשהדרכון יכול ללכת לאיבוד בדואר ישראל, ולהימצא רק כעבור חודש. סיפור אמיתי ועדכני.

-
שלא לדבר על זהנדמה לי שאם יש לכם זמן עודף והרבה סבלנות מיותרת, אפשר גם לבוא למשרד לאסוף. מזל שיש לי עוד מספיק שנים כדי לבחון את הסוגיה, כי לרחוב שלי מגיע דואר רק פעם בשבועיים, אם בכלל...
-
לא בהכרחכששאלתי את משרד הפנים, הם אמרו שאפשר *לבקש* לאסוף את זה בסניף, אבל הם משאירים לשיקול דעתם את ההחלטה האם לאשר בקשה כזאת. אז לא הייתי בונה על זה.
-
לא בהכרחטוב, זה מותיר לי כמה שנים למצוא דרך לשים ידיי על דרכון יותר שווה מהישראלי

-
לא בהכרחואי ואי נכנסתי יותר ללחץ עכשיו
שביתה וחגים ודרכון הולך לאיבוד:D על זה לא חשבתי, נראה לי עדיף להישאר כבר עם התמונה הישנה ולסמןך עלה זה שכבר הכניסו אותי ל 8 מדינות עם התמונה הזאת אוףףף ממש דילמה והבעיה רק שבוע הבא אני יכולה ללכת למשרד הפנים אני צריכה לבדוק בכלל אם הם עובדים באוקטובר:/// -
מילת המפתח כאן היא"אני צריכה לבדוק". כדאי לך להתקשר אליהם -- נציגי השירות של המשרד הם בסך הכול בסדר גמור -- ולברר מה כדאי לך לעשות. לדעתי, אם תסבירי להם שהטיסה שלך קרובה מאוד, וגם תראי להם כרטיסי טיסה, כמעט בטוח שהם יאשרו לך לאסוף את הדרכון במקום שישלחו אותו בדואר.
במקרה הכי גרוע, אפשר לחדש דרכון 'על המקום' בסניף משרד הפנים בנתב"ג. זה אמנם יקר מאוד -- נדמה לי שהנציג שאותו שאלתי נקב בסכום של שמונה מאות שקלים -- וצריך להגיע לפחות ארבע שעות לפני מועד הטיסה, אבל חשוב לדעת שתמיד יש את האפשרות הזו, כתוכנית מגירה למקרה שכלו כל הקצין.
-
כלומר משפט המפתח... -
קודם כל תשתי מיםלמה להכניס את עצמך ללחצים?
את טסה בדצמבר
אנחנו בראשית אוקטובר נניח.
יש לך חודשיים לקבל את הדרכון החדש.
את מכניסה לעצמך סרטי אימה בראש- מיותרים לגמרי-
אין סיבה שיעשו טעות באיות השם
אין סיבה שבמהלך חודשיים לא יספיקו להעביר לך את הדרכון החדש.
אל תחכי ל25.11- גשי בשבוע הבא אחרי ראש השנה ולפני יום כפור.
אולי יהיה איטי יותר מאשר בימים "רגילים" אבל לא צריך להיכנס ללחץ בגלל תרחישים תיאורטיים.
-
קודם כל תשתי מיםדיברתי עם נציג בטלפון התשובה שלו הזויה הוא אמר לי תוציא את זה בנתבג כי חודש אוקטובר לא עובדים והוא יגעי אלייך רק עד סוף נובמבר ויש מצב יותר
או עדיף שתישארי עם התמונה הזאת כי מסתכלים בכרטיס טיסה על מספר דרכון למרות שסוכנת הנסיעות אמרה לי מסתכלים רק על השמות בקצור נפלתי על נציג לא כזה מקצועי אני אנסה להתקשר שוב.
ובכל זאת תודה רבה לכם על העזרה
-
קודם כל תשתי מיםהדרכון שלך עד יולי
והטיסה בדצמבר?
אז למה את הולכת לחדש כעת?
סתם מיותר להיכנס למתח בגלל זה
(וגם בחורף יותר זול לחדש דרכונים).
-
קודם כל תשתי מיםצודקת אני יודעת התוקף בסדר בדקתי בקונסוליה והתוקף שהם מבקשים 6 חודשיים סתם נראה לי מכניסה את עצמי ללחץ בגלל זה רצייתי להתייעץ אתכם בקשר לתמונה האם שווה לכנס לכל המתח הזה בשביל התמונה???
-
ילדים בני 5 נוסעים עם תמונה עדכנית לגיל חצי שנהשום דבר בתמונה לא דומה לילד ובכל זאת הוא עובר ביקורת דרכונים.
יש לך דרכון בתוקף, אני במקומך הייתי אולי לוקח רשיון נהיגה כדי "לחזק" קצת את הזיהוי אבל לא הייתי מחיליף דרכון.
הייתי נוסע עם הדרכון הקיים ומחדש אחרי הנסיעה - ובתעריף מוזל של חורף.
אגב אצלי זה לא היה רק בתאוריה, גם אצלי החזות משתנה, עם או בלי זקן וכו'.
קרה שבישראל הביטו עלי עוד חצי דקה, בחו"ל אף פעם לא.
כך אני נוהג, יכול להיות שיתאים לך.
-
קודם כל תשתי מיםבעיניי שום דבר בשרשור הזה לא שווה את המתח והלחץ. הרי הסיכוי לטעות בשם בדרכון אפסי, תמונות לא תמיד דומות למצולם כשהן מלפני עשור (אנשים צובעים שיער, עושים דיאטת רצח או משמינים ב-15 קילו, מגדלים זקן, עושים ניתוח אף וכו') ובכל זאת זה לא הפריע לך ולאחרים בעבר להיכנס למדינות שונות. את נלחצת מבעיות שלא בהכרח קיימות במציאות, על סמך הרגשה או שמועות.
-
קודם כל תשתי מיםתודה רבה לכם :**