טיסות למינכן לאוגוסט 2017
-
סביר לקנות כרטיסים כבר עכשיו?
לופטהנזה ב 400 $ לאדם הלוך ושוב.. סביר?
-
טיסות למינכן לאוגוסט 2017ניתן למצוא מחיר זול יותר אבל מדובר בטיסות עם קונקשנים: ציריך,בריסל,פרנקפורט ,קייב וורשה ועוד.
קשה לחזות את העתיד עד אווסט אבל אני מניח שיש להם מדיניות ביטול או שינוי טיסה כיוון שלא מדובר בלאו קוסט
-
טיסות למינכן לאוגוסט 2017שווה לחכות
יש שחקן חדש בשוק למינכן- טרנסאוויה
שטס עד היום ליעדים אחרים באירופה
התחילו עם טיסות לאוקטובר במחירים טובים מאד
גם אל על הורידו בהתאם את מחירי החורף
נראה לאן זה יתפתח....
אין עדיין הזמנות מעבר לסוף חודש מרץ.
מחיר של 400$ אינו כזה "מציאה" ששווה לחטוף מראש ולהתחייב.
(מחיר טוב, אבל לא פצצה).
-
טיסות למינכן לאוגוסט 2017יש גם את TUIfly שטסים ישיר למינכן פעמיים בשבוע.
-
טיסות למינכן לאוגוסט 2017אני עוקב כבר מספר שבועות אחר מחירי הטיסות למינכן בסוף אוגוסט, אתמול לופטנזה הקפיצו את המחיר מאזור ה 350$ לטיסה ב 23.8 ב 5:00 לאזור ה 700$ וכל המחירים הזולים בכל התאריכים בקיץ מופיעים אצלהם באתר כ sold out...
מוזר... השאלה אם יחזרו לשווק אותם במחירים כאלו בעתיד או שאכלתי אותה...
-
טיסות למינכן לאוגוסט 2017מוקדם מדי לטיסות סדירות לקבל מחירי אמת, המחירים על הרשת די "פיקציה" בנקודת הזמן הנוכחית.
בטרנסאוויה על תאריכים אקראיים באוגוסט לפני מזוודות- סדר גודל של 330€
-
טיסות למינכן לאוגוסט 2017יונית,
מה הכוונה מוקדם מידי לטיסות סדירות לקבל מחירי אמת?
את ממליצה לחכות? בהנחה שמדובר על אל על
-
טיסות למינכן לאוגוסט 2017לופטנזה החזירו במהלך היום את המחירים לטיסות באוגוסט למחירים שפויים של החל מ 360$ לטיסה ישירה למינכן, אחרי שהמחירים כבר קפצו והיו מעל שבוע באזור ה 700$.
אני אולי מיהרתי אבל אחר שחשבתי שפיספסתי את לופטנזה למינכן שהייתה הטיסה האידאלית יותר לטיול באזור זלצבורג וגם עבור מחירי השכרת הרכב, הזמנתי כבר באוסטריין איירליינס טיסה לוינה ב 392$ באותם שעות שרציתי (נחיתה מוקדם בבוקר וחזרה מאוחר בערב יצא לי 100$ פחות שזה בערך ההפרש על הרכב אבל יש לי נסיעה ארוכה יותר לזלצבורג...
לדעתי מחירים יותר נמוכים כבר לא יהיו אבל הכל ההימור