המלצה לסופ״ש ארוך
-
אהלן,
מעוניין השנה לצאת לחופשה שלישית, אך מפאת חוסר זמן וכסף, נאלץ לצאת לסופ״ש + יום (חמישי-שני, רביעי-ראשון).
כרגע מה שעומד על הפרק זה שפינדלרוב בצ׳כיה, ופויאנה בראשוב מרומניה, כי זה מה שאני מכיר. בבאנסקו כבר הייתי, ולא יודע אם בא לי לחזור, לפחות כרגע.
המלצות נוספות?
-
המלצה לסופ״ש ארוךשנה שעברה הייתי בסיטואציה דומה להפליא.
לקחתי טיסת איזי ג'ט חמישי ערב (אחרי יום עבודה) למילנו במאה יורו הלוך חזור, לילה בשדה תעופה שם. על הבוקר אוטו לצ'רוויניה כשעתיים נסיעה, שם דירה על המסלול וארבעה ימי גלישה, חזרה ביום שלישי.
יצא זול ונהדר, אתר ברמה גבוהה מאוד, שפינדרוב זה למתחילים ממש.
גם לז'נבה היו טיסות זולןת מאוד, אבל מעבר עם הרכב בין מדינות פחות בא לי בטוב ואוכל איטלקי זה אחלה
-
המלצה לסופ״ש ארוךכמה יצא התענוג?
-
תחשוב על טיסה לציריךנכתב הרבה בפורום על סופש.
האופציה האהובה עלי היא:
- לשם סוויס ב 5:00
- חזרה באחת משתי טיסות הערב.
גולשים באוסטריה (סט אנטון, אישגיל וכו) או שויץ כאשר צהריים ביום ההגעה כבר על המסלול, וביום החזרה גולשים עד הסגירה.
מלון דרך booking למינהם
יונתן
-
תחשוב על טיסה לציריךרעיון מעולה!
המחירים של סוויס באמת אטרקטיביים, רק עושה רושם שאין מקומות כבר במלונות הזולים יחסית באישגיל וסן אנטון (עדיפות לסן אנטון כי יש לו קו רכבת ישיר).עוד רעיונות?
-
תחשוב על טיסה לציריךתבדוק - קלוסטרס/דבוס בשוויץ זה אתר די גדול כשעה וחצי מציריך
אבל
תוודא שהתמחור הגיוני - זה בסופו של דבר שוויץ שיקרה מאוסטריה
-
המלצה לסופ״ש ארוך1. טיסה מאה יורו לאדם. 2. מזוודה חמישים יורו (משותפת, סה"כ זוג עם שני תיקים למטוס ועוד מזוודה) אז זה 25 יורו לאדם. 3. הרכב ייצא 200 יורו לאדם עם דלק ואגרות - זה משהו שאפשר מאוד להוזיל אם יש יותר משניים ואם יש נהג שלא פוחד מגיר ידני. 4. דירה 200 יורו - דרך airbnb, גם פה היו יכולים להיכנס לדירה גם ארבעה. 5. מלון בשדה תעופה 25 יורו לאדם. 6. ציוד 80 יורו לאדם 7. סקי פס אני חושב שיצא בערך 120 יורו לאדם. זה משו שנורא משתנה לפי מתי בדיוק אתה נוסע. ביום הראשון לקחנו חצי יום ועוד סקיפס לשלושה ימים.
קיצר בערך 750 לאדם לפני אוכל. אבל אוכל היה ההוצאה היחידה שלא כלולה. האתר היה מדהים. כאמור אם אתם שלושה או ארבעה ואין בעיה עם גיר ידני אפשר בכיף לצמצם לכיוון ה600 לאדם. כמובן צריך שהתאריכים שלכם יסתדרו עם הטיסות הזולות
-
המלצה לסופ״ש ארוךזה לצ׳רביניה?