דרום איטליה בסוכות
-
אנו משפחה עם 3 ילדים גדולים טסים ל נאפולי בסוכות ל8 לילות. הזמנו רכב ומקום בלינה בחווה ליד סורנטו - לינת כוכב. אשמח אם תעזרו לי בחלוקת הימים מה לעשות? כמה זמן להקדיש לפומפיי, לאי קאפרי . האם כדאי לנסוע גם לצד השני של המגף לאזור פוליה? או עדיף לנסוע לרומא ליום שלם - יש איפה להשאיר את הרכב קרוב לעיר?
כדאי לקחת הדרכה בנאפולי/פומפיי או מספיק האוזניות עם ההסברים?
תודה מראש
איריס
-
דרום איטליה בסוכותיכול לתרום טיפ קטנטן עם כיף גדול. אל תוותרו על שיטוט של שעתיים לפחות במידרחוב שנקרא via toledo בנאפולי. המון חנויות. מסעדות. סימטאות מיוחדות ואנשים. את הקניות הטובות והזולות אתם תעשו שם לבטח. ממליץ לנסות גם את הפיצה המטוגנת באחת הפיצריות במידרחוב.
-
דרום איטליה בסוכות>תודה על הטיפ.אשמח לדעת מה היה המסלול שלכם באזור?
-
דרום איטליה בסוכותחבל לנסוע לרומא ליום אחד מנפולי-לא תראו כלום.
פעם אחרת, טיול אחר ורק רומא .
לגבי פומפיי-לדעתי יש ערך מוסף להדרכה במקום, היא נותנת המון מידע על החיים שהיו פעם לפני. השאלה אם לילדים יש סבלנות? ובהתאם לכך ההחלטה שלכם. אבל להערכתי לא פחות מחצי יום.
לאי קאפרי יום מלא.
-
דרום איטליה בסוכותממליצה לעשות את דרך אמלפי שעוברת בין הכפרים היפהפיים באיזור עם נוף מדהים לים. לפומפי מספיק חצי יום,אין שם כלום למעט האתר ההיסטורי,אם מעניין אותכם נושא התפרצות הווזוב ניתן לבקר גם בהרקליום שהיא בסביבה לא רחוק וגם לטפס כמובן על הווזוב שזאת חוויה לא קלה אמנם אבל מאד מומלצת. תבקרו בכפרים המקסימים,אמלפי,פוזיטנו ועוד כמה שאיני זוכרת כרגע אבל הם יפהפיים ומומלצים לביקור.
-
דרום איטליה בסוכותאין טעם להגיע לרומא ליום. הנסיעה נמשכת כ-3 שעות כיוון
יכולה להציע לך לעיין בבלוג שכתבתי על האזור. אולי תמצאי רעיונות שמתאימים לכם
לגבי הדרכה בפומפי - מאד ממליצה. אנחנו טיילנו עם מדריכה מקומית נפלאה (באנגלית) יום בפומפיי ויום בנפולי
-
דרום איטליה בסוכותערב טוב איריס
גם אנו עם ילדים גדולים חסית(11,13) מעוניינים בטיול דרום איטליה,אבל התחלתי רק עכשיו לארגן
אשמח להמלצות והדרכה אודות המסלול, מחירים ומאיפה הזמנת את הטיסות והמקום לינה? איך מזג האוויר בתקופה זו?
אשמח לשוחח בנושא אם לא אכפת לך ,
תודה מראש,
מרינה
0526310792
-
דרום איטליה בסוכותיום קפרי (תתחילו מוקדם, יש תורים ארוכים להכל)
יום דרך אמלפי (ואפשר גם ביומיים, ואולי לפצל לינות? לישון חלק מהלילות באמלפי או ראבלו)
יום פוזיטנו
יום סורנטו- וגם נורא כיף לשוטט בה בערבים
יום פומפיי
יום הר ווזוב
יום נפולי
-
דרום איטליה בסוכותבמחשבה שניה או רעיון אחר- אם אתם יכולים לבטל חלק מהלילות בסורנטו, הייתי נותנת 3ימים לרומא ו-5 לאזור חוף אמלפי.
לרומא אפשר להגיע ברכבת מנפולי מאוד נוח ומהר (נסיעה של שעה וחצי)
בטיול שלנו בפסח היינו יומיים מלאים ברומא (הספקנו את כל נק' הענין המרכזיים חוץ מהותיקן, שבו כבר הייתי פעמיים)ו-4 ימים מלאים לחוף אמלפי שחולקו כך: יום קפרי, יום דרך אמלפי, יום סורנטו ויום פוזיטנו (ושוב סורנטו).
-
דרום איטליה בסוכות -
דרום איטליה בסוכותהזמנתי דרך עולמות נופש דיל של טיסה לינת כוכב בחווה ליד סורנטו ורכב. עוד אין לי מסלול, מתלבטת איך לחלק את הימים באזור.
-
דרום איטליה בסוכותחשבתי שיש לי יותר מידי ימים- בלי היום שמגיעים זה 8 ימים מלאים - לאזור בגלל התלבטתי אם לנסוע גם לרומא או לצד המזרחי של המגף פוליה.