ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נחתתי בבנגקוק - מה עכשיו?

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    5
    1846
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • kesh
      kesh נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם... שאלה לי.
      אני טס לתאילנד ב-9 באוקטובר, נוחת בבנגקוק ב-9.10 בשעה 3 בצהריים. אני מתכוון לשהות רק באיים ולרשותי 3 שבועות.
      שאלתי היא - האם כדאי מיד עם הנחיתה להמשיך לאיים בטיסה, או שעדיף להשאר לילה בבנגקוק ולטוס למחרת. (טיסה לקראבי או פוקט).
      בנוסף - מה המרחק בין שדה התעופה לקוואסן? האם הם רחוקים האחד מהשני?
      והאם כדאי להזמין את הטיסה מהארץ או שעדיף לעשות זאת שם?
      וכמה טיסה כזו צריכה לעלות?

שאלה אחרת -
      אם אני טס באותו היום לאיים ונוחת בפוקט ב2200 בערב, האם עדיין יש מעבורת לקופיפי?

ושאלה אחרונה בהחלט -
      מהם דרכי המעבר בין פוקט/קופיפי לקוסאמוי?

תודה רבה מראש!

שחר
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • michaknopf
        michaknopf נערך לאחרונה על ידי

באופן כללי לא נראה לי הגיוני להגיע לאנשהו חדש ב-2200 בלילה - זה מתכון לסיבוכים. ועל מעבורת ב-2200 בלילה בטח לא הייתי עולה גם אם הייתה כזו ולא נראה לי שיש.
        המרחק בין שדה"ת לקווסאן הוא בערך 40-45 דקות נסיעה אם אין פקקים, וזה יעלה בערך 10-12$ למונית לכל כיוון (אפשר להתחלק עם נוסעים אחרים שתפגוש בטיסה). יש אלף דברים לעשות בבנגקוק, גם ובעיקר בערב אז למה לרוץ ישר לאיים? אם אתה נוחת ב-1500 זה אומר שעד שתגיע לאיים (לפי מה שאתה כותב אתה רוצה להתחיל בפוקט/פיפי ואז אולי להמשיך לצד השני לקופנגן/סמוי) יהיה ערב ולא תמיד יש מעבורות מאוחרות, אז שווה לשקול להשאר לילה בבנגקוק ולהנות מהעיר.
        ככה או ככה מן הסתם תזמין טיסה מהארץ, זה אותו מחיר ואפילו יותר זול להזמין מכאן - כנס לאתרים של חברות התעופה המקומיות ותזמין באתר כרטיס אלקטרוני. בנגקוק-פוקט אמור לעלות בערך 50-60$ ובנגקוק-סמוי קצת יותר, בערך 70-100$ תלוי בעונה ובשעת הטיסה. טיסה מפוקט-סמוי משהו כמו 50$ גם כן. שים לב שטיסות לסמוי מבוצעות על ידי חברת תעופה אחת ויחידה - BANGKOK AIRWAYS - ששדה התעופה בסמוי הוא בבעלותה...סמוי-קופנגן זה במעבורת אין שם שדה תעופה. תהנה. מיכה
        • אלרון ודן מתאילנד
          אלרון ודן מתאילנד נערך לאחרונה על ידי

שחישועל שלום,
          מה שלומך?
          במידה והינך הוחת באזור השעה 15:00 בצהריים בבנגקוק - אכן ניתן עוד להספיק לקחת טיסת המשך לאיים אך מומלץ ללון לילה שניים בבנגקוק, להירגע מהטיסה הארוכה,להנות מהעיר וממגוון רחב של אפשרויות.
          טיסות מבנגקוק לסמוי ניתן להזמין עם חברת תאי אייר ועם חברת בנגקוק אייר - שתיהן מבצעות טיסה ישירה לאי.
          אופציה אחרת היא טיסה מבנגקוק לסוראטני ומשם אוטובוס ומעבורת לסמוי - זול יותר אך ארוך..
          לגבי פוקט - אם הינך מגיע בשעה 22:00 משמע ללון את הלילה באי עצמו, מעבורות לפיפי יש 2 ביום והאחרונה יוצאת בשעה 14:00...
          משדה התעופה לרחוב הקוואסן מדובר על נסיעה של 40 דק' עד שעה - ניתן לעלות לקומה הרביעית ולתפוס מונית מטר משם (מוניות צבעוניות) עלות של 300-350 באט לנסיעה או להנות מנסיעה באוטובס היוצא מהקומה הראשונה רציף 8 בעלות של 150 באט לאדם.

טיול מהנה,
          אלרון ודן - ה"גרין האוס" בבנגקוק.
          • kesh
            kesh נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה על התשובה המפורטת!
            האם יש לכם המלצה למלון בפוקט? אני כנראה כן אטוס מיד לאיים ואשן בפוקט, ולמחרת בבוקר אעבור לפיפי.
            דבר נוסף - מתי המעבורת הראשונה בבוקר לקופיפי מפוקט?

כמו כן איך אני יודע מאיזה שדה תעופה יוצאת הטיסה מבנגקוק לפוקט? מהישן או החדש? מישהו מכיר את הסימול של השדה הישן?

תודה רבה!
            • yosi2u2
              yosi2u2 נערך לאחרונה על ידי

שלום
              יש טיסות גם מהשדה החדש ןגם מהישן.
              הקוד של החדש - bkk (אליו מגיעות הטיסות הבינלאומיות)
              ישן - dmk

גם אנחנו מגיעים עם הטיסה של ה 9.10 (נוחתים ב 10.10) וממשיכים ישר לפוקט (טיסה ב 18:20)
              בברכה
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון