2 שאלות
-
שלום,
אשמח לדעת האם ניתן לפני יצאתי לארה"ב בחברת אל על, להצהיר על עומס יתר במזוודות בשובי ארצה?
במידה וכן זה זול יותר התשלום?
כמה החריגה עולה?
שאלה 2 - האם יש למשהו דוגמא של הטפסים שאנחנו מקבלים במטוס למילוי פרטים היכן נהיה כמה כסף וכו'?
הבנתי שמאוד מקשים במעבר הגבולות בלוס אנגלס, וארצה להכין את עצמי מראש,
תודה רבה
-
2 שאלותלגבי השאלה השניה. הביאו לכולם טופס כחול במטוס למלא. אבל אני לא מילאתי וגם לא ביקשו ממני. רק בהגירה שאלו אותי לכמה זמן באתי ואיפה אני ישנה.
עוד נכנסתי לארהב לבד. בגיל 24. יש אנשים ששואלים אותם מלא שאלות וחוקרים. זה אנשים שנראים כאילו באו לעבוד. אותי לא שאלו כי אני נראית שקטה. אז זה תלוי.
-
2 שאלותלגבי המזוודה באל על - נדמה לי שיותר זול לשלם על מזוודה נוספת (או תיק נוסף) מאשר על משקל יתר. מציע לך לקחת איתך משקל קטן למזוודות (זה מוצר קל וזול שקונים בעלי אקספרס) - לי יש כזה ואני שוקל את המזוודות לפני הטיסה.
לגבי הטופס - הוא נראה בדיוק כך. בביקורים האחרונים שלי קיבלתי את הטופס במטוס ומילאתי אותו אבל בזכות זה שברוב שדות התעופה עברו לשימוש בקיוסקים לשירות עצמי כבר לא מבקשים את הטופס. נדמה לי שזו מן תקופת מעבר מסויימת עד שהטופס הזה יעלם. לא יודע מתי בדיוק.
-
2 שאלותבלוס אנג'לס באמת לא צריכים את הטופס (אפילו שחילקו במטוס) בהגירה עוברים תהליך ממוחשב על זיהוי פנים, טביעות אצבעות וכל השאלות שמופיעות בטופס.. ואז רק מגיעים לפקיד שאולי שואל שאלה שתיים וחותם.
(יש לציין שלשם גם ראיתי שהפנו את כל הישראלים, אבל היו כאלה שאחרי השאלון הממוחשב הפנו אותם לתור אחר ה"ישן).
-
2 שאלותתודה רבה על התשובות,
האם לשלם תיק נוסף זה בארץ או מחו"ל?
ושאלה נוספת - לגבי המכשיר הסלולרי,
האם לעשות חבילה בארץ או שעדיף לקנות SIM בארה"ב ?
אני נוסעת ללוס אנגלס, לאס וגס טורנטו ניו יורק סן פרנסיסקו,
במידה ומומלץ לקנות כרטיס בארה"ב זה יתאים לכל המקומות?
ומה העלות?
תודה
-
2 שאלותטורונטו זו עיר בקנדה, סים שתרכשי בארה"ב לא יתאים לשימוש בקנדה.
-
2 שאלותשאלת כבר לגבי הסים - וקיבלת תשובה. האם טרחת לחזור לבדוק?