בודפשט - כמה ימים?
-
האם שלושה ימים הם פרק זמן סביר בכדי להספיק לראות את בודפשט? -
בודפשט - כמה ימים?:Re3 ימים עלול להיות לחוץ קצת. עדיף 4 ימים. כמובן שתלוי בהעדפות האישיות שלך. אם את אוהבת מוזיאונים ולא פוסחת על אף אחד מהם, גם שבוע לא יספיק. מדובר על העיר עצמה - ללא יציאה לטיולים שמחוץ לבודפשט. -
אפשר למצות גם ביומיים.כולל שייט, תצפיות ובית הכנסת הגדול. -
שיר - אפשר גם חצי יוםאפשר לקחת אוטובוס SightSeeing שעובר בין כל האתרים החשובים. השאלה אם באים לעיר כדי לסמן V ולומר ''זהו, הייתי גם כאן'', או שרוצים להכיר טיפה יותר , לנשום את העיר, ולהתחבר קצת לתרבות, לאנשים, לאתרים. -
אי אפשר גם חצי יום:Reאפשר תמיד להגיד ''הייתי פה'' פעם אחד כתב שאת פריז ממצים בשלשה ימים,כולל יום אחד ליורודיסני. חייכתי, כי אחרי שבועות רבים בפריז לא מיציתי אותה. כנראה שהאמת התיירותית נמצאת אי שם באמצע בין ''יומיים'' לבין ''שבועות רבים''. פרק זמן נכון לבודפסט , לדעת -
מסכימה עם יונית:Reגם אנחנו היינו 4 ימים, ונסענןיום אחד עם אוטובוס לכל המקומות שהזכרת. יוצא מהתחנה המרכזית. וזה היה מצויין, הנהג יגיד איפה לרדת. חבל שאין לי תמונות דיגיטליות -
כן ולאבעידן של חבילות 2-3 לילות, אפשר למצות את המיטב של כל עיר ב- 3 ולעיתים אף ב-2 ימים. בהחלט אין צורך להיכנס לכל מוזאון ארכאי ולהתעכב ליד כל תמונות יישו,מרייה ושליטי בית האבסבורג. העיקר בבודאפסט,פראג ודומיהן: שיטוט ברחובות ובמונונטים המרהיבים,תצפיות,סימ -
כן ולא:Reחבילה של 3 לילות - הווה אומר 4 ימים. לא נתקלתי באף חבילה של 2 לילות, ובטח שלא לבודפשט. בעיר כזו גדולה - גם ללא ביקור באף מוזיאון , אבל בטיול בניחותא, ולא כאחוזי תזזית, לא ניתן למצות את האתרים העיקריים בפחות מכ 4 ימים. בפחות מזה - צריך להתחיל לצנזר -
כן ולא:Reאני יכול להגיד לך שאני הייתי 6 ימים כולל יום לברך הדנובה ולא הרגשתי שזה היה הרבה מדי ותאמיני לי שלא נכנסתי לכל המוזיאונים. לחוות עיר זה לא לעבור בכיכר הגיבורים רבע שעה ולסמן הייתי ואחר כך האופרה ושוב הייתי ובית הכנסת...הייתי וכולי. לחוות עיר כמו בודפשט ז -
לא ניתקלת?-זה לא אומר -
ניסיון נוסף -
ניסיון נוסף:Reאגב,לפי מועדי הטיסות,זה יוצא בפועל 3 ימים מלאים.די והותר לבודאפסט. עיסקה יפה וחסכונית. -
אני מבין שענית לדודולמרות ששירשרת לתגובה שלי. בכל אופן אני יגיד לך שזה באמת לא משנה אם דודו לא נתקל וזה קיים. יכול להיות שיש גם חבילה שנוסעים בבוקר וחוזרים בערב ולא שמעו עליה אז מה? לכל סיר יש מכסה אבל זה לא אומר שהסיר טוב. זה פשוט לא מספיק זמן אם רוצים למצאת את העיר ולטעמי -
הבנת נכוןזה אופי האתר. תיקון קל: לא יכול להיות שיש, פשוט יש. גם לפראג. ואם יש- סימן שיש לזאת ביקוש. ובזאת סיימתי את תגובותי לנושא. -
הבנת נכון:Reאמרתי שיכול להיות כי לא טרחתי להיכנס ללינק היות וזה באמת לא חשוב. אני פשוט מחזיר אותך למשל הסיר והמכסה והתבשיל שעלול לצאת. -
הבנת נכון:Reלמרות שסיימת (את הרי הקובעת בכל) לא מובנת ההתנפלןת על דודו שמסייע לפונים רבים לאתר. האם הוא כתב פעם שהוא יודע הכל. חבל שאת מורידה את האתר לויכוחים כאלה. למרות שסיימת אני בטוח שתגיבי.