מחפשת יעד עירוני באירופה
-
שלום לכולם, מבררת על יעד עירוני באירופה...מדובר על זוג סבים+ אמא +2 ילדים בני 15+6 , למס' ימים , לא יקר בסוף מאי או תחילת יוני מה שעדיף , יעד שכולם מכל גיל ייהנו ממנו (לא בודפשט כי בא הייתי פעמיים)
על מה הייתם ממליצים? ומתי עדיף ? התאריכים גמישים!
תודה וחג שמח!
-
מחפשת יעד עירוני באירופהפריז. יש טיסות זולות עם איזיג'ט.
מומלץ מאוד לעשות את השיט על נהר הסיין בערב/בלילה ולתכנן את מועד השיט כך שבזמנו מגדל אייפל ינצנץ! מראה מדהים מהנהר!
מצרף מעט תמונות מחלק זעיר ממה שרואים בדרך. הן לא מצליחות להעביר את מה שהעיניים באמת רואות במציאות. זה מרהיב ביותר.
כמו כן, כדאי לשלב ביקור בדיסנילנד פריז. לא להחמיץ את מופע הסיום בטירה!

-
מחפשת יעד עירוני באירופהברלין יעד מומלץ שיתאים לכם. יש הרבה מוזיאונים מענינים. שיט קניות וטיול באתרים שונים בעיר כולל חצי יום לפחות בפוסטדאם היפה. תחילת יוני מזג אויר אמור להיות נעים
-
מחפשת יעד עירוני באירופההיי הילה
טוב לראותך!
מציעה את פראג
עיר קטנה יפיפייה, מחירים סבירים (כמו בבודפשט)
פסלים מיוחדים, אמני רחוב, שייט בנהר, תאטרון שחור, רובע יהודי מעניין, חדרי בריחה ועוד....
חשוב לבחור מלון מרכזי בסביבת כיכר העיר העתיקה, כיכר הרפובליקה, מגדל השריפה
משם מגיעים בקלות לרוב האתרים ברגל..
התחבורה הציבורית נוחה ויעילה, מטרו, טראם, אוטובוס... למצודה, לרכבל, ויעדים נוספים.
מציעה להזמין 4-5 לילות
סוף מאי / תחילת יוני - אין הרבה הבדל... מתי שנוח לכם והמחיר יותר טוב
כתבתי יותר בבלוג, פירטתי אטרקציות לילדים ונוער, שופינג משתלם ועוד....
-
מחפשת יעד עירוני באירופהתודה לכולכם! לי כרגיל את מקור מידע בלתי נדלה....כיף!!!
מה דעתכם על ברצלונה בנוסף? היא יותר יקרה מברלין או פראג מבחינת טיסות ולינות?
ומה מומלץ להרכב שלנו מבחינת לינות?
-
מחפשת יעד עירוני באירופהמבחינת לינות:
תסנני בבוקינג את מספר האורחים, תאריכים כשיהיו לך, העדפות וכו'....
לעיתים בבוקינג יש אפשרות ללינה עם שני חדרי שינה...
מלונות עם 2 חדרים מחוברים (צריך לוודא שיש, ואח"כ לבקש, לפנות במייל)
מלון דירות
דירה
אני מניחה שלא תכננתם לשכור רכב, וההתניידות בתחבורה ציבורית, ממקדת אתכם בחופשה עירונית -
אז אפשר לשקול את יעדי חב' התעופה איזיגט כמו:
אמסטרדם, ברלין, (לונדון, פריס - יקרות יותר)
בלונדון יש אופציה לאטרקציות 1+1 בכרטיס תחבורה שבועי (או יומי)
אפילו ששוהים רק 4-5 ימים הכרטיס השבועי עשוי להיות משתלם, אם מגיעים לאטרקציות יקרות כמו לונדון איי, מאדם טוסו, מצודה, דנג'ן, וכו'..
יש מוזאוני חינם שווים, שווקים, פארקים עם סנאים, מופעים עם אפשרות לרכישה בקופת הרגע האחרון ועוד...
ברשת המלונות פרימייר אין (3 כוכבים) ילדים חינם עד גיל 16 בד"כ, כולל ארוחת בוקר חינם לילדים, מחירים סבירים (יחסית) ללינה מרכזית.
ברצלונה מקסימה, בעיקר לפני הקיץ החם
הטיסות אליה בד"כ לא זולות.. תבדקי, אולי תשיגי חבילה טובה
אני חושבת שלברלין מחירים נמוכים יותר
ובפראג יותר נמוכים מברלין
-
מחפשת יעד עירוני באירופהמחינת לינה דירה היא האופציה הכי זולה, מרווחת ונוחה כי אפשר גם לאכול בה חלק מהארוחות ולחסוך בעלויות מסעדות.
מבחינת עלויות כדאי להכנס לאתרים שמבצעים השוואת עלויות מפורטת בין יעדים. אפשר לבחור שתי ערים ולהשוות עלויות כולל בילויים, אוכל ,קניות, תחבורה ציבורית וכו.
טיסות כדאי לבדוק במנועי טיסות, כי העלויות משתנות והשוק דינמי. שוק הטיסות המוזלות משתנה ונכנסים ספקים חדשים כל הזמן. אין הרבה משמעות למחירים שמישהו שילם לפני שנה.
-
מחפשת יעד עירוני באירופהלגבי בברצלונה - היינו זוג, 3 ילדים, סבא וסבתא. ממליצה על מלון נובוטל בו יש חדרים עם דלת מקשרת. מאוד נוח. יעד מוצלח וכולם נהנו מאוד. השתמשנו בכרטיסיה של 70 נסיעות בתחבורה הציבורית, שאינו אישי כך שניתן להתחלק בו בין חברי הקבוצה (היה משתלם בהרכב שלנו).
בהרכב זה היינו השנה גם ברומא, שמאוד קלה לטיול. פחות הסתמכות על תחבורה ציבורית ויותר על הליכה בין האתרים הקלאסיים של העיר. יצאנו ל- 2 אטרקציות מחוץ לעיר (חצי שעה נסיעה) ששידרגו את הטיול עבור הילדים - פארק זומארין ופארק השעשועים מג'יקלנד. מומלץ. העלאתי את מסלול הטיול לבלוג שלי, אתם מוזמנים לקרוא במידה ורלוונטי עבורכם.
תיהנו !
-
מחפשת יעד עירוני באירופהתודה סיון ו TELO , ממש יכה בחיפושים, הנטייה כרגע היא לברלין אך ממשיכה לברר, תודה וחג שמח
-
קראתי שנורווג'יאן פותחים קו לואו קוסט מישראל לברצלונה. Norwegian שווה לבדוק.