התייעצות למסלול בן 3 חודשים
-
היי לכולם ,
בתחילת מרץ אני וחברה שלי מתכננים לנסוע לטיול בן 3 חודשים לדרום-מרכז אמריקה . אנחנו זוג בגיל ה21 אופי הטיול הוא מלונות (סבירים) טיסות , בטן גב, קניות וטיולים יומיים (פחות שטח אינטנסיבי וטרקים)
נכון לעכשיו החלטנו לנחות בבואנוס איירס כ5 ימים
ומשם להמשיך לריו דה זנ'רו כ15 יום
משם להמשיך לקולומביה ל10 ימים (אולי פחות. יש לזוג מה לעשות שם?)
מתלבטים אם להמשיך לפנמה / קוסטה ריקה / שניהם .
מצד אחד אמרו לנו שקוסטה ריקה עדיפה על פנמה אם כי מעט יקרה. מצד שני קוסטה ריקה היא בעיקר חופים טבע גלישה שמורות..... פחות מתחברים. מה גם שהבנו שהמסלול בפנמה מסובך ומייקר מבחינת נסיעות(כי אי אפשר לפספס את סאן בלאס ובוקס ) מה לעשות ?? המלצות למדינה אחרת במקום שתיהן ?
קראנו קצת על פורטו ריקו ? המלצה /דעה ?
אחכ ניקח טיול מודרך בקובה
סוף הטיול הוא כ3 שבועות במקסיקו
בנוסף , חברים שלנו הוציאו ויזה לארה"ב בבוגוטה (קולומביה) והשאיפה שלנו היא לנסות להוציא גם ואם כן להמשיך לכשבוע בניו יורק ושם לסיים את הטיול .
תודה רבה לעונים .
-
התייעצות למסלול בן 3 חודשיםאני לא כ"כ רואה, אם תצליחו עם הויזה לארה"ב שיש לכם ממש זמן למשהו במרכז אמריקה למעט מכסיקו. מה שהייתי מציע זה שתתארגנו להאריך קצת שהות בקולומביה ומכסיקו, ( גם עניין הויזה לארה"ב יכול לעכב אתכם קצת בקולומביה) אם ארה"ב יורד מהפרק אתם יכולים להגיע לקרטחנה ולקחת שייט לפנמה ולשהות בה את הימים שתעריכו שנשארו לכם.
שימו לב לכמה דברים- סן בלאס זה מאוד לא מלונות ותנאים טובים- די ההיפך.
אם ציינתם בעיות מחיר ( כתבתם שפנמה תייקר לכם) קחו בחשבון שיש לכם המון טיסות בטיול שלכם- אם הן לא נקנות באיזו חבילה ( שאני מודה- לא שמעתי על חבילה שתכלול כזה מגוון יעדים ותהיה תחת אותה חברת תעופה)- זה הולך לצאת יקר- כי הכל בינ"ל, ואם אין לכם החלטה כמה לשהות בכל מקום ומה היעד הבא שלכם- זה גם אומר קנייה ברגע האחרון שחשופה לכל מחיר...