הולנד VS דנמרק
-
הולנד VS דנמרקטוב, אני לא רוצה לשפוך מים קרים על ההתלהבות, זו ממש לא הכוונה שלי, אם כי בסוף יוצא שזה התפקיד שלי בשרשור הזה... ויתכן ששונה טיול משפחתי בתחילת הדרך של טיולים, לטיול אחרי כמעט 20 שנה של טיולים לאירופה, וגם גיל הילדים היה שונה. ובכל זאת, אני רוצה לומר שכדאי לבדוק קצת לפני שנוסעים לכל אחת מן האטרקציות, איך אנשים התרשמו מהם. למשל בטריפאדוויזור. זה כמובן לא תורה מסיני, וצריך לקחת גם את זה בעירבון מוגבל, אבל זה חשוב.
למשל, המקום של חיות המים שאתה מזכיר באמצע הדרך, היינו בעיירה הזו, ואחרי שקראתי מה שכתוב בטריפאדוויזור על המקום, החלטנו לא להכנס. (הלכנו שם למקום קבורה ויקינגי עתיק שבעיני היה מעניין) לפעמים הדברים מתוארים באתרים כמלהיבים, ובפועל, הם ממש בינוניים מכל בחינה. זה נכון באופן כללי, אבל בדנמרק זה היה משום מה נכון יותר לעומת מקומות אחרים בהם היינו.
סקאגן זה אחד המקומות שהיו ברשימה שלי, ובסוף היה רחוק מידי ולא הגענו אליו. מעניין אם זה באמת מרשים כל כך כשנמצאים שם? רואים מפגש בין שני ימים בזרמי המים אם אני זוכרת נכון. תדווח כשתחזרו...
-
הולנד VS דנמרקתמי- מה שאת אומרת נכון. עכשיו אחרי 3 טיולים שתיכננתי על בסיס מחקרים רבים במרחבי האינטרנט (ויש לי תמיד צורך לחקור לעומק כל אתר ואתר) שתמיד כללו גם חלק בטיול שאינו נכלל באיזורים המתויירים, אני יכולה להגיד שצריך לבדוק טוב טוב כי להגיע לאתרים בינוניים זה לא כ"כ נעים. כמובן שלא כל אתר יהיה מוצלח, וגם לא כל אתר שהוא מתויר ביותר הוא באמת מוצדק (ראו ערך "טירת גרוייר" בשוויץ- מתנוססת על כל ספר והמלצה ובסופו של הטיול אמרנו לעצמנו שממש לא ברור על מה המהומה. מקום יפה כמו הרבה מקומות אחרים בשוויץ).
לכן ברור לי שיש כאן עבודה לעשות ולקרוא. ודרך אגב- זה מה שיותר מושך בהולנד...טיול יותר קל לתכנון כנראה (כי הפעם הבטחתי לעצמי לעשות את זה פשוט וקל).
ונתנאל תודה על האתרים. אמשיך לקרוא וללמוד על שתי המדינות...
-
הולנד VS דנמרקתמי אני לגמרי מסכים אם מה שאת כותבת.
לכן ברוב המקרים אני פשוט מקליד את שם האתר ביוטיוב ורואה סרטונים על המקום.. אגב זה רעיון טוב לכל אתרי התיירות למינהם. הרי אין טוב יותר ממראה עיניים.
אחרי שאני רואה את הסרטון על המקום, ואדגיש - לא סרטונים של האתר הרשמי- שם נוטים לראות את המקום כ"מדהים" אלא דווקא סרטונים שמבקרים צילמו במהלך שהותם במקום.