ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חופים בברזיל - מה עדיף?

פורום דרום אמריקה
    3
    3
    2778
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ymca
      ymca נערך לאחרונה על ידי

אני מתכננת להגיע לדרום ברזיל בפברואר למשך שבוע וחצי-שבועיים ומעוניינת לבקר באיזשהי עיירת חוף נחמדה. מה שחשוב לי זה שיהיו חיי לילה, שיהיו חופים יפים ושיהיה מקום לא מאוד ממוסחר. חשבתי על פלוריאנפוליס, פראצ'י ואיליה גראנדה.

במי מביניהם יש את החופים הכי מיוחדים? 

לצורך השוואה אני יכולה לומר שאני אוהבת מקומות קטנים, עיירות של רחוב אחד כמו פאי בצפון תאילנד או קופיפי שהוא גם מקום קטן אך עדיין יש בו חיי לילה.

תודה מראש!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • chenchen1234
        chenchen1234 נערך לאחרונה על ידי

חופים בברזיל - מה עדיף?

הניסיון שלי הוא רק מאיליה גראנדה ופלוריאנופוליס (חוף Barra da Lagoa).

באיליה גראנדה יש את החופים היותר מיוחדים. העיירה שם אכן עונה להגדרה של עיירה של רחוב אחד, יש בה לא מעט מסעדות תיירים חמודות באווירת צ'יל אאוט. אבל אין חיי לילה במובן של פאבים ומסיבות. אין רכבים בכלל באי, ואפשר ללכת ברגל או לקחת סירה לחופים יפים נוספים באי, וזה חלק מהקסם.

באררה דה לגואה בפלוריאנופוליס היא גם עיירה קטנה עם חוף יפה, אבל האווירה יותר עירונית. אפשר גם לטייל ברגל או לקחת אוטובוס לחופים יפים נוספים באזור. הייתי בזמנו בהוסטל עם תרמילאים מכל העולם והייתה אחלה אווירה, אני זוכר גם שיצאנו פה ושם למסיבות ועשינו ברביקיו או צפיות בסרטים בהוסטל, כך שהיו יותר חיי לילה מאשר באיליה גראנדה. (כל זה היה גם לא בעונה, אני מניח שבפברואר המקום עוד יותר פעיל)

לצערי לא יודע להשוות לתאילנד...

• gauntlet
          gauntlet נערך לאחרונה על ידי

חופים בברזיל - מה עדיף?

גם העיירות בתאילנד כבר לא קטנות כל כך...

לשאלתך, פלוריאנפוליס (איליה סנטה קטרינה) די גדולה ותיירותית, ובמיוחד בפברואר, זה למעשה אי ענק ומיושב בבתים, אז האלמנט של הכפר תמצאי אולי בדרום האי שאמור להיות פראי וטבעי יותר.
          איליה גרנדה הוא אי גדול (כמו השם המרמז...) עם המון חופים, ותוכלי למצוא כמה שקטים יותר,
          אבל חיי לילה לא כל כך פרט להוסטל מסיבות בחוף הראשי.

הייתי ממליץ לך טרינדד ופארצ'י,
          טרינדד היא עיירה עם ממש רחוב אחד וחופים יפים סביבה,
          ופארצ'י במרחק של שעה גם לא גדולה ועם חיי לילה רגועים (להקות סמבה ברחוב)

מה שכן, בכל מקרה בפברואר יהיו המון תיירים בכל המקומות

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון