תכנון מסלול הולנד בלגיה
-
הי צריכה עזרה בתכנון מסלול ל 10 ימים זוג ושני ילדים בני 6, נוחתים בבריסל בלילה, מתכננים לישון לילה ובבוקר לשכור רכב ולהמשיך לכיוון הולנד,הטיסה חזור היא מבריסל בערב, אנחנו לא מעוניינים להיות באזור בריסל.חשבנו על 7 לילות בערך באזור הולנד מה שמותיר לנו 2 לילות לבלגיה מחפשת רעיונות מה לעשות בהם. תודה
-
תכנון מסלול הולנד בלגיהיש מלא אפשרויות לבילוי בבלגיה, יותר מ 2 לילות, אפשר לרדת לארדנים, היינו בקיץ הזה והיה מקסים, אפשר לעלות לברוג' - עיר יפיפיה, אפשר לא לישון או לסייר בבריסל אבל כן לבלות בכמה אתרקציות נחמדות מאוד באזור בריסל.
תחפשו יש די הרבה מידע בפורום,
בהצלחה
-
תכנון מסלול הולנד בלגיההקושי הגדול זה לחשוב על מה לוותר... אחרי מעט קריאה בבלוגים ובפורומים תגלו כל כך הרבה אתרים שיתחיל להיות לכם כואב לוותר...
-
תכנון מסלול הולנד בלגיהנראה לי שההחלטה לחלק לשבעה ימים ויומיים היא שרירותית. הייתי מתחיל בלראות האם שבעה ימים באמת ממצים את הולנד (רמז: אני בספק).
אם מחליטים לטייל גם בבלגיה אז לדעתי הארדנים לא קשורים לטיול זה (יותר מידי התפרסות לפחות מידיי זמן). כן כדאי לשקול את ברוז' (אם תטיילו יום אחד בבלגיה אז ברוז' היא נקודה רחוקה שנוח להחריגה. אנטוורפן היא גם אופציה כי היא ממש על הדרך לאמסטרדם (לא הייתי).