טיסה דרך ירדן
-
שלום לכל חברי הפורום ושנה טובה
האם מישהו טס לניו יורק עם ג'ורדן איירליינס, ויכול לספר איך זה היה?
אשמח לתשובה דחופה
תודה דפנה
-
טיסה דרך ירדןהיי אתמול 4/10 טסתי איתם לניו יורק. קונקשן של 4 שעות בעמאן. אין לי מילה אחת רעה להגיד הכל היה מצויין
כלל אוכל כשר אם זה חשוב לך.
-
טיסה דרך ירדןתודה
טסים מתל אביב לעמאן ומשם ישיר לניו יורק?
-
טיסה דרך ירדןכן
-
טיסה דרך ירדןתודה

-
טיסה דרך ירדןסיוט
לא ברור לי למה הירדנים עושים את זה אבל כל אחד היה שם עם כמה ילדים קטנים שצרחו כל הטיסה. מטוס מפוצץ בילדים שצווחים בקטע רע. מסלול טיסה הזוי דרך הארצות הסקנדינביות וקרוב לגרינלנד מה שגרם לנו להכנס למערבולות אויר הזויות והאריך את הטיסה לניו יורק.
לא מומלץ למרות המחיר המפתה.
מה גם שבארץ בן זוגי לא קיבל את הכרטיס המשך לניו יורק אלא רק בעמאן דבר שגרם לנו לחוסר נעימות.
-
טיסה דרך ירדןלא רוצה להתייכן לג'ורדניאן כי לא טסתי איתם (וגם לא אטוס איתם).
אבל לעניין המסלול - אז ראשית לא הם קובעים את המסלול אלא המסלול נקבע ע"י פיקוח אווירי בין מדינתי.
ולעניין אורך המסלול - אז דווקא המסלול הצפוני שעובר מעל סקנדינביה וגרינלנד הוא המסלול הקצר ביותר לניו יורק (בגלל שכדור הארץ הוא... כדור). כיסי אוויר נפוצים מעל צפון האטלנטי כמעט במידה שווה.
-
טיסה דרך ירדןרויאל טובים מאוד! מניסיון אישי.
-
טיסה דרך ירדןאין לי שום תלונה על הטיסה. הבעיה היחידה היתה שהם ביטלו את הטיסות לארץ במבצע "צוק איתן" כך שנתקענו לילה בעמאן וחזרנו לארץ באוטובוס. אני לא יכולה להתלונן על היחס אלינו שהיה אדיב וחביב, אבל בשורה התחתונה הגענו לארץ באיחור של יומיים והמזוודות הגיעו כשלושה שבועות אחרינו. בקיצור - מאחר והמצב הבטחוני באזורנו לא הכי יציב בעולם, כדאי לדעת שבשעת משבר לא ניתן לבנות עליהם, להיפך. הם החברה הכמעט אחרונה שחזרה לטוס לארץ, הסניף התל אביבי שלהם לא תפקד ולא הצלחנו לקבל מענה טלפוני על גורל המזוודות שלנו במשך ימים תמימים. לא אטוס איתם שוב.
-
האפשרות לחזור לארץ באוטובוס היא דוקא יתרון. אני אומר זאת כמי שנתקע בארה"ב יומיים בזמן צוק איתן, וללא חלופה לחזרה לארץ מלבד להמתין לטיסה החלופית אליה שובצתי.
כמובן, בנסיבות חמורות יותר, יתכן והשהות בירדן יכולה להיות לא בטוחה, ואז היתרון הופך לחיסרון משמעותי.