דלק או דיזל?
-
אני מתכוון לשכור רכב בספרד! שאלותיי הם: 1) מה מחיר הדלק שם ומה מחיר הדיזל? 2) מה יותר זול? ברוב הארצות, דיזל יותר זול, למעט בשוויץ ששם הוא יותר יקר. אז, מה לגביי ספרד? 3) האם יש הבדל בין מחיר ההשכרה לרכב עם דלק או דיזל? 4) האם יש תחנת דלק באיזור הפי -
דלק או דיזל?:Reאנחנו שכרנו בקוסטה דל סול רכב מסוג פולסווגן פולו לא אוטומטי. דיזל. במשך שבוע הסתובבנו המון, גיברלטר גרנדה וכל הקוסטה ממלגה ועד גיברלטר. כל יום חזרנו לנקודת המוצא של בפואנגירולה, כולל גרנדה שזה 500 קמ לבד. ויצא רק 300 ש''ח. מאד זול הייתי אומרת. זוהי לנו -
דלק או דיזל?:Reהאם יש הבדל בין מחיר ההשכרה לרכב עם דלק או דיזל? דרך אגב, הדרום יותר זול מהצפון, גם במחירי השכרת הרכב ודם בעלות הדלק/דיזל -
דלק או דיזל?:Reלא. אין הבדל במחיר ההשכרה. -
תודה ללוריראיתי שלא טיילת שם, אבל אולי את יודעת ... האם יש תחנת דלק באיזור הפירנאים במעבר גבול בין ספרד לצרפת בחלק של צרפת? והאם הדלק שם יותר זול מספרד או ההיפך? אותה שאלה לגביי אנדורה? שוב, תודה, דני -
תודה ללורי:Reלא יכולה לדייק, אבל אני נוסעת הרבה ושמתי לב שהמחיר לליטר בנזין באירופה זהה פחות או יותר. אולי בכמה אגורות לכאן או לכאן. ממש לא שווה נסיעה למרחק. זה מזכיר לי שבאמריקה לוקחים קופונים ונוסעים למרחק רב ולו רק בשביל 2 סנטים לליטר. מנטליות שונה. נסיעה טובה -
תודה ללורי:Reלנסוע במיוחד בטח שלא! אבל אם אני במצב של לעבור את הגבול ואני צריך לתדלק, אולי כדאי לסחוב את זה עוד קצת ולתדלק במקום זול יותר ... אבל בטח שלא במקרה של 2 אג` לליטר