ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול בין המחוזות בסין

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    2
    678
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Nofarna
      Nofarna נערך לאחרונה על ידי

היי Smile אני כרגע בסין ומתכננת להגיע מחר לצנגדו. המסלול שלי הוא: צנגדו-הבודהה בלשאן-טאגונג-ליג'יאנג-ערוץ דילוג הנמר-האדמה האדומה בדונג צ'ואן-טרסות האורז בלונגז'י-שינגפינג ומשם להונג קונג. השאלה שלי היא איך מגיעים מאיזור לאיזור , ממש אשמח אם מישהו יעזור, יש לנו זמן מוקצב של 16 יום עד שנגמרת הויזה. תודה לעוזרים!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • saharby
        saharby נערך לאחרונה על ידי

טיול בין המחוזות בסין

מצ'נגדו לבודהה וחזור - באוטובוס\רכבת

ליג'יאנג - דילוג הנמר - ההוסטלים מארגנים הסעות לתחילת הטרק. מהסוף יש הסעות לליג'יאנג או לשנגרילה. 

בשביל האדמה האדומה תצטרכו להגיע לקונמינג, משם לקחת אוטובוס מוקדם בבוקר לפאג'ה 法者 ולרדת ב花石头 . קחו בחשבון שזה יומיים עם כל הנסיעות. (אבל מדהים!!!)

לא יודעת לגבי לונג'י, אבל תצטרכו להגיע ליאנגשו או גווילין קודם, שזו חתיכת נסיעה מאיזור קונמינג (במקרה הטוב, אם תזמינו מספיק זמן מראש, רכבת לילה לגווילין - או טיסה). 

מגווילין ליאנגשו זה אוטובוס, בערך שעתיים נסיעה. מיאנגשו לשינגפינג לוקחים אוטובוס מהתחנה הדרומית... חצי שעה-ארבעים דקות ואתם שם. 

כדי להגיע משם להונג קונג - לחזור לגווילין ולקחת רכבת מהירה לשנז'ן, קו 4 (נראה לי) לוקח מהתחנה מהשנז'ן עד מעבר הגבול, שם עוברים להונג קונג. 

מה שכן, נראה לי לחוץ כל זה בשביל 16 יום. הונג קונג לא דורשת ויזה אז אולי עוד תספיקו, אבל קחו בחשבון שיש לכם פה נסיעות ארוכות, ואם לא הזמנתם רכבות עד עכשיו, יכול להיות שלא תוכלו לנסוע את הנסיעות הרציניות בלילה, וגם יש מצב שלא יהיה מקום על הרכבות לשנג'ן... תבדקו את זה ותראו עד כמה המסלול שלכם מציאותי לאור זה...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון