ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כיצד מסתיימים משחקים בדמוקרטיה: יעד קייץ 2017

פורום טיולי משפחות
    11
    23
    5485
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Salvador26
      Salvador26 נערך לאחרונה על ידי

יונית,

החלוקה שלך יותר מתאימה לקצב של משפחתנו.

וונציה בוודאות תיכנס למסלול. אני גם מתכננת להישאר ללינה בה לפחות ללילה אחד. גם פארק שעשועים יוכנס.

ההתלבטות שלי היא האם לטייל רק באגמים. או לחלק לפרק האגמים ופרק דולומיטים. האם שבועיים לטייל רק באגמים זה לא more of the same/

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית נערך לאחרונה על ידי

שוב--

זה מאד אישי.

אני מעדיפה לחלק לשני סוגים של תוואי נוף, פעילויות

כי בסופו של דבר אגמים-וילות-עיירות- (וגם פארקי חבלים) חוזרים על עצמם.

בטיול משפחתי אחד טיילנו גם דולמיטים-גארדה

ובטיול אחר מאגורה -אורטה קומו

ובטיול אחר - מאגורה ואחרים.

בקיצר אני נוטה לפצל את האגמים כדי לא להגיע ל"מינון יתר" של אותו הטיול.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • rani-b
          rani-b נערך לאחרונה על ידי

בקיץ/אוגוסט 2015 נחתנו בוורונה ומשם טיילנו בדולומיטיים משם לגרדה וונציה: 

לגבי טיסות טסנו אל-איטליה הלוך לורונה וחזור מונציה עם עצירות ברומא. הטיסות יצאו בזמן , הגיעו בזמן, ההמתנה הייתה סבירה, לא איבדו לנו כלום בדרך  והמחירים היו הזולים ביותר בתקופה בה אנחנו הזמנו בהשוואה לטיסות סדירות למילאנו או לצ'ארטרים המקבילים. אז ברור שעדיין עדיפה טיסה ישירה אבל אני באופן אישי לא הייתי מהסס לטוס שוב בטיסה לא ישירה במחיר טוב ובשעות נוחות. 

לגבי  אגם גרדה: נכון שגרדה עמוסת תיירים בקיץ (נראה שבעיקר גרמנים שגודשים את אתרי הקמפינג). אנחנו לנו באזור לאציזה ולא זכורים לי פקקים או עומסי תנועה יוצאי דופן. ראיתי פעם אחת שהחניון ליד לאציסה נסגר לחניית מכוניות ועמדנו בפקק בכביש המהיר שמוביל מבולצאנו לגרדה (כדאי לתכנן את הנסיעות לא בסופי השבוע). יכול להיות שבסרמיונה ובעיירות הסמוכות לה בדרום האגם יש יותר פקקים בקיץ. בעיני צריך להתייחס לחופשה סביב אגם גרדה בקיץ כסוג של נופש + אטרקציות ובימים החמים בשעות החמות לעשות דברים שמתאימים למזג האוויר כלומר להיות סמוך לאגם או מקווה מים אחר כולל בבריכה במלון. כשאנחנו היינו לא כל הימים היו חמים. ירד גם גשם. 

הכי מסתדר בעיני זה קודם לעלות לטייל בדולומיטים ואז להגיע לגרדה בשביל "לנוח" ואת ונציה לשבץ לפני או אחרי לפי הטיסות. 

ונציה- גם היינו, עם ילדים קטנים כולל עגלה בקיץ. באמת מומלץ ללון בעיר או מחוץ לעיר (לפי התקציב והחשק לסחוב מזוודות) כי בערב נהיה הרבה יותר נעים. נראה לי חבל להיות באזור ולא להגיע לונציה (מה עדיף ארוחת אבירים...)  

הדולומיטיים - הסיבה המרכזית להגיע לצפון איטליה באוגוסט. ממליץ מאוד לא לוותר. הרבה פחות עמוס מגרדה והכל הרבה יותר "פיין". מצד שני הלינות הרבה יותר יקרות.  

בהצלחה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • 1
          • 2
          • 2 / 2
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון