פראג או ברצלונה
-
אני מתלבטת כעת בין שתי האופציות הללו אך נוטה יותר לכיוון ברצלונה מהסיבות הבאות:
מזג האוויר בברצלונה נוח יותר בתקופה זו (סוף אוקטובר)
ברצלונה זולה יותר
יש נגישות גבוהה בתחבורה הציבורית למקומות נוספים כגון גירונה ופיגוארס.
האם אני צודקת?
אשמח לשמוע
איריס -
פראג או ברצלונהנו....
קיבלת כבר חוות דעת כלשהי?
גם אני מתלבט בנושא זה. -
פראג או ברצלונהאיריס שלום פראג יותר ציורית ופחות מודרנית מברצלונה לגבי המחירים ברצלונה הרבה יותר יקרה כי זה יורו פראג עדין לא עברה והמחירים יותר זולים מהארץ האוכל טוב ויש בתי כולבו טובים הצגות טובות ומועדונים במחיר סביר -
בשני המקרים תצאי מורווחת...שתי הערים נפלאות.
פראג אולי יותר זולה, ברצלונה יותר קוסמופוליטית. שתיהן נפלאות.
לגבי נסיעה בתחבורה ציבורית: מפראג יש אפשרות לנסוע לארמון קרלשטיין, לקרלובי וארי, לעיירה המקסימה קוטנה הורה וגם לטרזין, אם את מעוניינת. התחבורה הציבורית מאד זולה. מצד שני, פראג באמת יכולה להיות קרה וגשומה בתקופה הזאת.
אם תסעי לברצלונה, אני מאד ממליצה לך להסתובב במרכז העיר על אופניים. זה כיף אמיתי ומאד נוח.
שיהיה לך טיול נפלא! -
בשני המקרים תצאי מורווחת...תלוי לכמה זמן נוסעים. פראג יותר קטנה ומתאימה משום כך לטיול קצר יותר, את ברצלונה והסביבה קשה למצות ב-4-5 ימים את פראג כן.
טעות - ברצלונה לא זולה יותר. -
פראג או ברצלונה...בברצלונה עדיין לא הייתי אבל בפראג הייתי פעמיים. פראג זולה יותר, יש בה המון אתרים מעניינים, קניונים ענקיים וחדשים, הישן מול החדש מקבל משמעות שונה מכל מה שמכירים. היא ציורית, צבעונית, משדרת אווירה שונה ומיוחדת. אפשר לחקור אותה בקלות ב - 3-4 ימים, התחבורה הציבורית מאוד מאוד מסודרת, נוחה וזמינה מכל מקום. רוב המלונות מאפיינים את העולם השלישי אבל בסך הכל מלונות נוחים ומסודרים. אל תצפו לארוחת בוקר מלהיבה כמו שמכירים בארץ אבל זה ברוב מדינות העולם השלישי. מאוד מאוד אהבתי.