ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אנדורה

פורום סקי וסנובורד
    4
    4
    1765
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • TomerK
      TomerK נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים,

התחלתי לתכנן את חופשת הסקי השנתית שלי והייתי שמח לשמוע האם אנדורה (פאס דה לה קאסה) מומלץ? בפרט האם למשהו יצא להיות שם בסוף ינואר תחילת פברואר מבחינת מצב השלג ומזג אוויר.

תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • איציק 123איציק
        איציק 123איציק נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי שנה שעברה באמצע ינואר והיה מקסים הן מבחינת השלג והןמבחינת המזג אוויר. מבחינת המקום-הוא די קטן וחמוד אין מידי הרבה מה לעשות שם מעבר לסקי-אפרה לא משהו.

• dfl
          dfl נערך לאחרונה על ידי

קשה להמליץ בלי לדעת מה אתה מחפש

הייתי בפאס דה לה קאסה בינואר שעבר. לטעמי איזור הגלישה קטן מדי, המסלולים קצרים וברובם לא מעניינים, הנוף די משמים והעיירה היא פשוט גבעת שופינג. בחרנו באנדורה כפשרה בתוך קבוצה די גדולה שנסעה יחד ועבורי הפשרה הזו לא עבדה טוב. לכמה אחרים דווקא כן.

את השלג בינואר אי אפשר לצפות, כמובן. לנו היה די חלש, סביר מעל 2000 מטר. באזור גרנד ולירה יש די הרבה תותחים כך שיש כיסוי, אבל לטעמי - אם השלג הטבעי בן יותר מ-4 ימים, זה כבר מורגש ופוגע משמעותית באיכות הגלישה.

• amiri33
            amiri33 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו גולשים ברמה בינונית+. היינו באנדורה לפני שנתיים, בעיירה סולדאו דווקא (רק היא או פאסה דל קאסה ראויות שם לסקי טוב) בפברואר. אחלה אתר, הופתענו לטובה, יש מספיק מרחב ומסלולים לגולשים בינוניים. אפשר גם להתחבר בין מרחב פאסה דל קאסה למרחב סולדאו (שניהם כלולים ב"גראנד ואלירה"), ויש המון מגוון בעיניי. לגבי בילוי קניות, נוסעים לעיר הבירה של אנדורה, שרחוקה חצי שעה מסולדאו ושעה מפאסה. שתי הערים טובות, פאסה קצת יותר "תוססת" בלילה, אם כי אנדורה כמכלול היא לא מרכז לחיי לילה...

בהצלחה

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון