ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ברלין- מחייה

פורום אירופה
    4
    4
    1906
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ortalona
      ortalona נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,
      אני שוקלת לטוס לברלין לשבוע ורציתי לדעת הערכת מחיר לזוג.
      אשמח לקבל המלצות מהמנוסים וטיפים
      בתודה מראש וחג שמח
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • orna63
        orna63 נערך לאחרונה על ידי

ברלין- מחייה
        חזרנו משבוע בברלין. כנראה שהעיר היתה עמוסה עלינו ואקשנית ברמות ושלושה ימים ברחנו מחוץ לעיר עם התחבורה המצוינת שלהם. יום לפוצדם בדרך וילה ונזה. יום ברכבת תחתית U7 לכוון שפנדאו עד התחנה הסופית רצוי יום חמישי שזה גם יום השוק שלהם עיירה כייפית שיש בה הכל גם C&A כלאמר קניות מכל בכל מקום אבל ברגוע. בסוף באחד השלוחות של המדרחוב מצאנו פאב מקומי מיוחד מאוד אינטימי מאובזר עם הרבה מוטיבים מענינים בובות סמלים תאורה עמומה שהוסיפה יחודיות .
        • y y y
          y y y נערך לאחרונה על ידי

ברלין- מחייה
          תמיד קשה לענות על השאלה של מחיר, כי יש כאלו שיסתדרו עם 30 יורו ליום, ויש כאלו שיחיו בקושי עם 150 יורו ביום. בגדול הייתי אומר שאמת המידה הכי מדויקת לעלויות שמצאתי בברלין היא- המחירים בערך כמו בארץ!! ברלין היא עיר יחסית זולה בגרמניה שהיא בקצת יקרה מהארץ, עכשיו תחשבי כמה את מוציאה על מסעדה (ברמה שלך) בארץ, והנה התשובה.

אגב, מה יש לישראלים מC&A שהם רואים ברשת הזאת את מקדש הקניות האולטימטיבי?? גם כל האורחים שלנו מהארץ ישר רצים לשם, ולא יעזרו הסברנו שמדובר ברשת הכי פחות נחשבת עם מוצרים מהאיכות הכי נמוכה...
          • harvestmoonglory
            harvestmoonglory נערך לאחרונה על ידי

ברלין- מחייה
            אני חייב שלא להסכים אודות C&A. אני חושב שאיכות הבגדים בחנות זו טובה בהרבה מב H&M. המותג המוביל של חנות זו CLOCKHOUSE לא נופל באיכותו ממותגים אחרים. כמעט כמו בכל רשת אחרת, גם ברשת זו יש הלבשה זולה ובאיכות נמוכה.
            אני אישית מעדיף בגדים מ C&A על בגדים מZARA
            בכל מה שקשור למזון אני סבור שברלין זולה יותר מהארץ (השקל התחזק לעומת היורו בשנה האחרונה), וגם בכל מה שקדור למוצרי היגיינה גרמניה זולה מהארץ. גם באלכוכהול זולה גרמניה בהרבה!
            בכל ביקור בארץ אני מביא איתי ממוצרי WELEDA , שבגרמניה זולים ביותר משני שליש לעומת הארץ.
            ישראל יותר זולה בסיגריות, שאני לא יודע אם על זה יש להתגאות הרבה!?
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון