ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יעד אקזוטי עם ילדים - המלצות?

פורום טיולי משפחות
    7
    10
    3831
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • olgas1
      olgas1 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אשמח להמלצות על יעד טיול במזרח הרחוק למשפחה עם ילדים. הדרישות העיקריות - משך טיסה הכי קצר (בפרופורציה לאחרים כמובן), כמות העצירות בטיסה נמוכה ביותר, רמת הנקיון והסניטריות סבירה פחות או יותר - אנחנו משפחה עם 2 ילדות בגילאים 9 ו-1,5, אז הודו לא מתאימה. רצוי גם לא יקר בטירוף.

תודה מראש לעונים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

אם רוצים טיסה ישירה זה לרוב לא הולך יד ביד עם זול. גם טיסות למזרח הרחוק הן ממילא 9-10 שעות לפחות גם באופציה הישירה.

אם תנאי סניטריות מטרידים אתכם, ותכלס אני מאלו שלא היו לוקחים תינוק בן שנה לטיול במדינה ללא שירותי בריאות מערביים זמינים, כנראה שתצטרכו ללכת על מקום מערבי יותר (יפן, קוריאה וכו') - ושוב, זה כבר לא בקטגוריית המדינות הזולות יותר של המזרח, מן הסתם.

• yuval_s
          yuval_s נערך לאחרונה על ידי

מתי? העונה בשנה מאוד משנה. לכמה זמן? פעם ראשונה במזרח, אני מניח. מה מחפשים לראות?

קחי בחשבון שבמזרח אחד הקשיים עם ילדים קטנים הוא הנסיעות והמעברים בתוך המדינה, יותר מהטיסה לשם ובחזרה. לפרק זמן קצר הונג-קונג יכול להיות יעד מצויין, פשוט ובלי מעברים. ליותר זמן, אולי תאילנד. לשני המקומות יש טיסות ישירות מהארץ. גם לקוריאה יש טיסות ישירות, אבל נדמה לי שהיא קצת יותר ״למתקדמים״. יפן נהדרת, אבל לא טיסה ישירה ולא בזול.

• Salvador26
            Salvador26 נערך לאחרונה על ידי

יעדים אקזוטיים עם רמת סניטריה סבירה הם לא זולים. עם פעוט בן שנה לא בייתי נוסעת אפילו לתאילנד האמת. אבל ליאן כן: דרום קוריאה, יפן, סינגפור. שלושתם לא רק שלא זולים אלא ממש יקרים.

• olgas1
              olgas1 נערך לאחרונה על ידי

היינו בסרי לנקה עוד לפני שהפכנו להיות הורים. האמת ששם התנאים נראים לי דווקא בסדר. לפחות לפני 10 שנים היה בסדר גמור. 

לגבי היעדים, אנחנו מחפשים טבע ונופים יפים.

• Salvador26
                Salvador26 נערך לאחרונה על ידי

תראי, בלי קשר לסרי לנקה, מה שנראה בסדר לזוג צעיר, לאו דווקא מתאים עם ילד קטן. כמו כן, יש את עניין החיסונים. שוב, אני זו רק אני,. אבל לא הייתי נוסעת עם ילד בגיל הזה ליעד שיש להתחסן נגד כל מיני טיפוס הבטן והקדחת הצהובה לפני הנסיעה.

• אוליב י
                  אוליב י נערך לאחרונה על ידי

הקריטריונים שלכם קצת סותרים זה את זה, בעיני טיסה ישירה ותנאי סנטיציה סבירים - מוציא את רוב המזרח מהחשבון, ומה שנשאר אלו היעדים היקרים יותר [יפן, סינגפור, קוריאה]

טיילתי בלי ילדים ועם ילדים, זה עולם אחר לחלוטין. כך שגם אם הייתם ביעדים במזרח ללא ילדים, זה ממש לא דומה.

באופן אישי אני הייתי נרתעת מלקחת תינוק קטן למקומות שצריך להתחסן אליהם לכל מיני מחלות נוספות. אבל זו אני, מכירה אחרים שטסו ונהנו. [אבל הם טסו בזול ליעדים זולים כמו הודו, שלא באה בחשבון אצלכם].

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • yaffabe
                    yaffabe נערך לאחרונה על ידי

רציתי להציע את סרילנקה אבל כבר הייתם....אז באמת ביפן תקבלי את מה שאת רוצה, פרט למחיר..

• Eytanin
                      Eytanin נערך לאחרונה על ידי

דרום קוריאה: טיסה ישירה ואין סוף נופים (למי שיוצא מעט מהערים)

לא נכון שהיעד 'מאוד יקר' כמו שהציגו אותו כאן.

רובי טייל לפמי קרוב לשנתיים עם ילדות צעירות מאוד ופרסם כאן שרשור נפלא.

חשוב גם מועד הטיול מכוון שמזג האויר בקוריאה מאוד קר ומושלג בחורף.

• yaffabe
                        yaffabe נערך לאחרונה על ידי

הנה הסיפור של רובי

ושל משפחת רפאלי

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון