לינה בחבל טירול - יולי 2017
-
ב - Worgl שנמצאת לא רחוק ממקום הלינה שבחרת יש פארק מים קטן ונחמד.
לאחרונה הותקנה בו מגלשה "קטלנית" לילדים מגיל 14.
שווה ביקור
-
תודה רבה!
הילדים ישמחו לכמה שיותר אטרקציות מסמרות שיער...
בשלב הזה מנסה "ללטש" את רשימת האטרקציות - רשימה ארוכה מאד בטיול של 18 יום
- ולבדוק במקביל איך לצמצם הוצאות בעזרת כרטיסים אזוריים כאלה ואחרים בטירול, ממש דורש "מלאכת מחשבת"...הכיוונון הזה יעזור לנו להחליט, בין היתר, אם להוסיף עוד לילה לאזור זלצבורג (8 לילות במקום 7) על חשבון אזור זל אם זילר..
באזור זלצבורג ישנן המון פעילויות מקסימות, והפיתוי למצות אותן עד תום נובע גם מכך שרובן כלולות בכרטיס המצוין

העצות כאן מאד עזרו
נמשיך לחפור לגבי האטרקציות.. -
הר המים המכושפים מתאים לכל גיל, ויותר לילדים קטנים, לדעתי. שביל הרגליים היחפות במים מקסים וכיפי. ויש גם מסעדה עם גינת שעשועים שווה צמודה (ובמסעדה הזו אכלנו את הקייזרשמרן הכי טעים)
ההינטרטוקס לא קצת רחוק מKramsach? תבדקי
-
תודה amysh, ההינטרטוקס הוא במרחק שעה מקראמסאך.
אבל פתאום עלתה בי מחשבה להזיז את הלינה האמצעית לאזור מיטרסיל - לטובת קיצבוהל, פארק hohe tauern, קאפרון, עמק שטובאי ועוד..
מה דעתך?
-
עושה שכל, אבל אם אנחנו כבר בשינויים לדעתי יהיה היגיוני להזיז את מקום הלינה הראשון ל - Werfen ואולי אפילו עוד קצת צפונה
-
אזור מיטרסיל מומלץ מאוד ויאפשר לכם להנות מכרטיס זלצבורגלנד. הוא לא מתאים לעמק שטובאי.
-
דורון - שוב תודה
. הצעתך, להצפין את הלינה הראשונה, הגיונית ואף בדקתי אותה בימים האחרונים. יותר מכך, "החלום" היה לזוז גם קצת מזרחה, לכיוון האגמים היפיפיים (למשל אזור גוסאו או אפילו רק טיפונת מזרחה לאבטנאו), אבל אני לא מצליחה למצוא מקום לינה מספק במחיר סביר. אמשיך לחפש.אגב - לינה באגמים הצפוניים יותר - וולפגנג, סנט גילגן וכו' - צפונית מדי ופחות מומלצת, נכון?
בכל אופן - מאחר שבסופו של דבר אזור פלכאו מאד נוח לטייל בכל האזורים, גם אם לא אמצא אלטרנטיבה אהיה רגועה
.. מדהים כמה אופציות נהדרות יש באזור הזה, במחיר זול וברמה גבוהה..טלו - תודה על החיזוק לגבי מיטרסיל! וגם סליחה, טעות
- הכוונה היתה לא לעמק שטובאי, אלא לעמק שטובאך, ששמעתי שהוא יפיפה ונמצא במרחק רבע שעה ממיטרסיל.ממשיכה ב-fine tuning של המסלול בעזרתכם

-
Nיטרסיל תספק לכם גם גישה לאגם הלבן שנראה מדהים (לא היינו לצערי) אבל רחוקה מההינטרטוקס ועמק זילר. אז תוסיפו כוכב נוסף שם?
אנחנו גילינו שיותר קל ונוח לנו להוסיף עוד כוכב מאשר לנסוע כל יום הלוך חזור מרחק גדול.
ביקשת המלצה ללינה בזלצבורגלנד? אנחנו ישנו בhaus silvia ב- werfenweng- צימרים מהממים עם נוף מדהים והמיקום מושלם לדעתי. גם לא יקר.
-
הי איימיש, שוב תודה על ההמלצות!
אני ממש מתלבטת בין כוכב "ביניים" קטן (3 לילות) באזור מיטרסיל - אזור מקסים, שם נוכל לעשות "השלמות" בנוחות למערב זלצבורג, למשל לסביבת קפרון וגם לאטרקציות הכלולות בכרטיס זלצבורג, כמו האגם הלבן המקסים ומפלי קרימל; לבין כוכב באזור עמק זילר - שם נוכל להגיע בנוחות להינטרטוקס, לאטרקציות באזור בוואריה וגם לטייל בעמק..
כזכור - כוכב ראשון למשך 7 לילות יהיה באזור פלכאו. כוכב שלישי ואחרון למשך 6 לילות יהיה באזור העיירה אוטז בטירול.
מה דעתך? אשמח לשמוע דעות בנושא.
-
רעיון מצוין!
אנחנו נסענו רק לשבוע ופיצלנו בין עמק זילר לעמק אוטס- היה מאוד נוח.
לגמרי תפצלי בין מיטרסיל לעמק זילר. בעמק זילר מאד אהבתי את מאירהופן
-
רעיון טוב.
כשביקרנו בזלצבורגלנד בקיץ האחרון הכוכב השני שלנו היה שם וזה היה מאד נוח לסיורים בכל המקומות שציינת. אנחנו נסענו משם גם לגרוסגלוקנר ולעמק ראוריס וגם סול וקיצביל לא רחוקות
תהני !!
-
כוכב של 3 לילות הוא מאוד בעייתי, כי אם יהיו ימים מעוננים או גשומים אז ייהרסו לכם התכניות לגמרי.
-
אז מה את מציעה? כוכב ארוך יותר? זה סיכון שכל מטייל לוקח, לנו היו כוכבים קצרים יותר. מקוים לטוב וזהו. גם כוכב של 5 לילות יכול להיות כולו בגשם. אין מה לעשות.
-
אני חושב כמו פסגות מושלמות.
נכון שאין ערבות למזג האויר אבל ככל שהכוכב גדול יותר אפשרות התמרון רבה יותר.
אני שקלתי לעשות בסוכות כוכב של 3 לילות בטירול וויתרתי על הרעיון מהסיבה הזו.
-
לשאלתך, ב-17 ימים אני מציעה שני כוכבים. ממילא תפסת מרובה לא תפסת. 17 ימים לא מספיקים גם לזלצבורגלנד ואזור האגמים, גם טירול המזרחי וגם טירול המערבי (שלא לדבר על בוואריה). אני ממליצה לבחור שני אזורים עיקריים.
לגבי החלוקה והמיקום הספציפי, אני לא יכולה להמליץ עד שאני לא רואה את הדגשים הספציפיים של הטיול, ואיפה באמת רוצים לבקר. הרי כל האזורים באוסטריה מקסימים...
-
היי!
אפשר בבקשה המלצה למקום לינה בטירול?
-
זה שרשור מ 2016. מוזמנת לפתוח שאלה חדשה משלך.
וכדי שנוכל לענות לך אנא צייני הרכב משתתפים, מהיכן מגיעים ולכמה זמן