חזרנו הביתה אחרי 47 יום
-
עייפים אך מרוצים.
נכנסתי להגיד תודה לכל מי שעזר לי בתכנון המרתוני, במיוחד ל dhz שבזכותו נהנינו בחצי האי גאספה ולמוני שניסה למלא תוכן את ימי שהותינו עיקר בצפון מזרח ארה"ב (חבל שבריאותי מנעה זאת אבל משוכנעת שאחרים נהנינו מהצעותיך הרבה יותר ממני.).
לכל אלה ששיתפו בעבר בסיפורי הטיול שלהם והספקתי להציץ בהם ולדלות מידע חשוב לי (הכי הכי -המלצות לינה אל מול הוייטפייס ובאולד פורג)
נחתנו שלשום בערב. הטיסה עם טורקיש היתה נוחה נעימה ועמדה בלו"ז.
אתמול בצהריים הגענו הביתה, מנסים להתאושש.
הספקנו לבלות קצת עם הנכדים. להחזיר לארונות כביסה נקיה.
לערוך קניות וגם לבקר אצל הרופא בעקבות פציעה בחו"ל.
7 ק"ג זיתים שהשחירו על העץ כבר נכנסנו למטבח לשטיפה ושימור...
רוב הצילומים (מעל 4000) כבר על המחשב וגיליתי שאחרי תקלה שהיתה במהלך הטיול במצלמה לא הצלחנו להחזיר את ההגדרות לקדמותן. לא שמנו לב שבמקום כ 2M לתמונה הנפח כ170K בלבד. חבל אבל לפחות יש צילומים
.וכשאתאושש אסכם הוצאות הטיול ותוכנו
אבחר צילומים ואחזור עם סיפור הטיול.
נהנינו מאוד ושמחתי לראות ולשמוע שעוד רבים נהנו במקביל לנו מצבעי השלכת הקסומים בעונה זו ומקוה שגם המטיילים בחג זה נהנים.
חג שמח ושנה טובה.
-
ברוכים השבים
אשמח לקרוא, מחכה בסבלנות

בעיקר למלנות המומלצים

-
ברוכים השבים.
מחכה לסיפור הטיול, שישמר במועדפים לניצול בעתיד. -
כיון שרשימת המלונות כמעט מלאה אוכל לשתף בנקדם.
זה מזכיר לי "בעיה"
כשהטיול ארוך אי אפשר לחכות לחזרה הביתה לשיבוץ מידע בבוקינג או הוטלס. אז ערב אחד החלטתי, למרות עייפות קשה, לנסות להגיב.. טעיתי (איך לא
) בין בתי מלון של בסט וסטרן.שניהם מילוי תפקידם כראוי אלא שהם נמצאים באזורים שונים. בהערות למלון אחד בהוטלס רשמתי שאין במלון מידע על טיולים בסביבה הקרובה ובקבלה שלחו אותנו למרכז המידע למבקרים.
הוטלס הודיעו לי שלא יוכלו לפרסם את התגובה. (מעליבה אישית?).
הפסקתי להביע דיעה....ויש לפחות 20 מקומות לינה נוספים שבהם שהינו שלא יכולתי להביע דיעה באתרים הנ"ל כי היו יותר מטובים אבל לא מצויינים.
-
ח.ג שלום רב
ברוכה השבה!
ראשית איחולי החלמה מהירה!.
הקשר הרצוף היום יומי שלך עם הפורום, ראוי לציון!
התמונות שצירפת לפוסטים עזרו כמובן לאמת תאריכי הופעת השלכת השנה .
לגבי אולד פורג' יש להניח שהיה לך קל יותר למצוא לינה היות ושהיתם בה יותר מלילה אחד?
היי ברוכה
מוני
-
ברוכים הבאים..והתאוששות קלה מהגט לק
-
מוני,
תודה רבה. הטיסה היתה קשה לי אבל היום המצב השתפר מאוד.
לגבי הלינה,
בצפון מזרח ארה"ב היינו בכל מקום 2 לילות מלבד לינה אחת ללילה בודד בGeneseo כך שאין לי מושג מה היה קורה אילו רציתי להזמין רק לילה.
זוכרת שבטיול הקודם (במערב קנדה )המחיר ללילה היה מאוד גבוה כי מקובל להזמין לפחות לשני לילות.
נדמה לי שקראתי בספור הטיול של לט איט בי על Village Cottages. התלהבתי והזמנתי.
בעלת הבית החמודה שאלה אותי מניין לי הכתובת שלה. הפתיע אותה שהיו אצלה השנה עוד שני זוגות מישראל. הסברתי...
זה אזור מאוד נחמד ובהחלט כדאי להשאר שם יותר מלילה.
כמו שנאמר בפורום מספר פעמים ביום קולומבוס סוף עונה. כשהגענו כל הבקתות היו מלאות.ביום שני בערב כולם נסעו הביתה נשארנו לבד. צימרים נסגרים ונפתחים שוב כשיש הרבה שלג.
לאהל- תודה.
לשמחתי , במפתיע, הבעיה לא קימת. מנסה להבין האם זה כי ההתארגנות והדרך לארץ התחילה בבוקר יום ראשון בניאגרה פולס והסתימה ביום שני בערב בארץ אחרי כ 35 שעות בהן ישנתי בטיסה פעמיים כשעה והלכנו לישון גמורים לקראת חצות או שזה כי הפער מהמזרח הוא רק 7 שעות.
אחרי הטיול במערב היבשת לקח לי כמעט חודש לחזור "למוטב"
-
שמח לקרוא שסייעתי להנאתכם בטיול. ברוכים החוזרים לארץ.