בנגקוק עם ילדים
-
באפריל אנחנו טסים לתאילנד. נהיה בבנגקוק ביום הנחיתה ויום לאחריו וגם יום וחצי לפני הטיסה חזרה לארץ. אנחנו עם שני ילדים - שיהיו בני 3.5 ו - 8. אנחנו רוצים לראות את ארמון המלך ולבקר בעולם הים (האקווריום). מה הייתם ממליצים לעשות עוד?קניות פחות מעניינות אותנו...(ואת הילדים עוד יותר לא...) האם כדאי לנסוע לפארק מים כלשהו? אשמח להמלצה.
-
למה לפצל את השהות בבנגקוק לפעמיים? זה מיותר ובזבוז זמן,
לאחר הנחיתה מומלץ להמשיך ליעד ה1 שלכם(שאינו בנגקוק) ותסיימו ב3-4 ימים בבנגקוק.
-
רן צודק.אתם עם שני ילדים.בשביל מה חהיכנס ולצאת פעמיים מבנגקוק.סתם טירטור.ולהזכירכם שאפריל הוא חודש הכי חם בתאילנד. ותרו על הארמון. טיול מתיש של 3 שעות בשמש ממש לא כייף עם ילדים.במקום זאת לכו ל- ואט פו vat po. הסמוך.יותר קטן יותר זול ותראו את אותם דברים כמו בארמון - אבל במתחם קטן ויותר חביב.
.בתמונה.ואט פו עם הבודהה השוכב

-
כמו קודמי - לא מבינה למה לפצל את בנגקוק, אין שום הגיון וזה סתם טירטור - את בנגקוק משאירים לסוף, ביחד.
לא הייתי הולכת עם הילדים לארמון המלך - זה יעניין אותם כקליפת השום, אפריל זה החודש הכי חם בשנה, הילדים יתבשלו, ישתעממו וזה יהיה סיוט לכולם!
קחו אותם למקומות שהם יהנו בהם, כמו:
KIDZANIA
TRICK EYE MUSEUM
החלקה על הקרח
כם סיבוב באחד הקניונים, קצת קניות, קצת אוכל...
-
היי הדס, כמו שנאמר פה כבר : בנגקוק מאוד פקוקה ואין טעם לפצל ולהיכנס ולצאת פעמיים . עדיף לרכז לסוף , כולל קצת קניות . גם ילדיי לא אוהבי קניות... והתלהבו מאוד בציינה טאון מכמות הפיצ'פקס הממותגים ... לשעתיים לא יותר זה נחמד , לא צריך יום שלם של קניות אם אתם לא אוהבים , ורצוי בבוקר כשעדיין לא מאוד חם. אחרת , רק בקניונים הממוזגים דוגמת mbk.
ארמון המלך - ממה שהבנתי , בשל מות המלך , יהיה סגור בשנה הקרובה. צריך לבדוק בהמשך אם אכן כך ואם המידע הזה נכון. בכל מקרה, אני נמנעתי מלהגיע לשם עם הילדים - חם מאוד ויכול לשעמם אותם.
Kidzania מומלץ מאוד מאוד ונמצא בקניון ממוזג . חוויה לילדים ( שלי בילו שם יום שלם מהפתיחה עד הסגירה...)
המוזיאון התלת מימדי שעמליה המליצה גם חביב אבל יש אותו בעוד מקומות ( איפה עוד תהיו ? יש כזה למשל גם בפאטייה ובפוקט ) ומומלץ לשעתיים של גשם אם נופל עליכם פתאום גשם באיים כי זה במקום סגור.
עוד בבנגקוק : שוק הלילה אסיה טיק מאוד חביב לשעות אחהצ והערב , כולל הגלגל הענק ומתחם הקרטינג/ באגי.
זה פחות שוק לקניות ( גם לא זול ) ויותר מתחם בילוי כיפי. בעיני נהדר עם הילדים כבילוי ערב.
חברים היו בפארק של סיאם ( שילוב של פארק מים ופארק שעשועים ) ומאוד נהנו. לא הייתי בעצמי כי חששתי מהחום , אבל השילוב עם מים כנראה מקל על העניין . הם נהנו מאוד ואמרו שכמעט לא המתינו בתור לאף מתקן.
תהנו עדי
-
תודה לכולם,
הפיצול הוא בעיקר מטעמים של מנוחה מהטיסה- אחרי טיסה עם קונקשן אני לא מעוניינת באותו יום לטוס בעוד טיסה. כמו כן, לפני טיסה ארוכה...
בכל מקרה...הזמנתי כבר טיסה לקוסמוי- כך שלא ניתן לשנות את זה...

הילדים שלי לא משתעממים מארמונות אלא הפוך...ביקרנו לפני כמה ימים בעבדת והם היו מרותקים מהסיפורים...ובכל ארמון שהיינו בו עד היום באירופה זאת היתה חוויה גדולה.
אבל העניין עם החום בהחלט משמעותי ובמילא אני מבינה שהארמון יהיה סגור...אז נחשוב על משהו אחר.
תודה על כל ההצעות.
-
בקשר לעולם המים( Sealife Bangkok ), אנחנו לקחנו את כל החבילה, האכלת דגים , סרט 4D וסיור,
האכלת דגים והסרט 4D ממש !!! מיותרים חבל על הכסף.
אנחנו סגרנו דרך הטלפון את הכרטיסים עם המרכז למטייל (ממש כשהייתי כבר ב Sealife ), יש לציין שבמרכז למטייל אמרו לנו שהסיור מספיק ואין טעם לקחת את כל החבילה.
דבר נוסף אם הייתי לוקח את הכרטיס פיסית מהם בקוואסאן , הייתי חוסך כל כמה מאות באטים. אז שווה לתכנן את ההגעה כאשר עוברים קודם במרכז למטייל ולוקחים את הכרטיסים.
ושוב - הסרט והסירה ממש מיותרים, הסרט אינו קשור לעולם המים בכלל, לא רואים שם טוב, והוא סה"כ 12 דקות.
הסירה ,זה האכלת דגים ע"י צוות המקום , יושבים בסירה ואיש הצוות מושך בחוט את הסירה , אין לכם למה לצפות שם , זה לוקח בדיוק 5 דקות - אם לא פחות
בהצלחה
-
המלצות טריות, היינו עם ילדים בני 12,9:
siam park city - לונה פארק משולב בפארק מים, כשעה נסיעה מהעיר (תלוי כמובן במיקום המלון ובפקקים) - העברנו יום נחמד, תגיעו מוקדם, בערך ברמה שיש בארץ, אל תצפו לדיסניוורלד, מצד שני אין כמעט בכלל תורים, אף אחד לא ידחוף ויעקוף...
עולם המים - האקווריום - לא לוותר, חוייה מופלאה של כמה שעות, מתאים מאוד לכל הגילאים. כפי שכבר אמרו לכם קחו רק את החבילה הבסיסית, כל השאר בזבוז כסף
Asiatique - מתחם שקצת מזכיר את נמל תל אביב, מתאים לילדים, גלגל ענק, נסיעה בטרקטורונים, אזור מאוד יפה שנמצא על הנהר, ההגעה מה-BTS עם סירה (גם כייף לילדים). חנויות ואוכל כמובן.
תהנו

-
היינו בסוכות בבנגקוק עם ילדים בני עשרה ולקחנו שייט לתעלות בסירה ארוכת זנב במזח ליד מלון שנגרילה.
-
היינו עם ילדים בני 2 ו 4.5
בנוסף לכמה מקומות שהוזכרו כאן ביקרנו גם ב:
- לונה פארק dreamworld שהיה חביב (משהו בין הרבה בארץ לרמה אירופית) לא היו תורים ונהננו.
- חוות הנחשים על שם המלכה. מקום מעניין לביקור של שעתיים. מול פארק לומפיני כך שאפשר לשלב. יש שתי הדרכות לימודיות במשך היום (ב11 רואים איך מוציאים את הערס לנחשים וב 14 מציגים נחשים) היינו בראשון והיה מעניין. כמו כן יש תצוגה של נחשים רבים מהעולם, הסיור במקום ללא ההדרכה לקח כשעה.
- היינו במוזיאון המדע לילדים ליד שוק סוף השבוע. הכניסה חינם. המקום בינוני ביותר אבל נוח לשחרר את אחד ההורים לקיות בשוק כשהשני מעסיק את הילדים.
- אם אתם מעונינים במוזיאון למבוגרים שגם ילדים יהנו בו, תלכו ל סיאם העתיקה - Muang Boran. לדעתי מדובר במקום מדהים לחובבי מקדשים והוא נמצא בפארק גדול ומטופח כך שהילדים יכולים להיתרוצץ.
ערן