צפון מערב גרמניה
-
ברצוני לטייל באיזור צפון מערב גרמניה המבורג רוסטוק
עד לובק פלון מה יש לראות באיזור זה והאם יש צימרים
החזרה דרך ברלין ואנחנו ברכב פרטי האי ריגן -
צפון מערב גרמניהלדעתי אחד האזורים היפים בגרמניה , מתי מתכננים לנסוע , אזור הים הצפוני הוא קריר למדי , והעונה מסתיימת שם בסוף אוקטובר
ממליצה לא לוותר על
עיירות הקיץ של לובק - טראוומינדה Travemunde מעגן ענק ליאכטות , רצועת חוף ארוכה , טיילת הראשית צמודה לים ועל עיירת הקייט טימלדרוף .
גם לרוסטק כפר דייגים ואתר הקיט וארנמינדה Warnemunde , מרוחק 12 ק"מ מרוסטק , טיילת חביבה , מעגן סירות , ומגדלור שנבנה
ב 1898 .
ממליצה בחום גם על שווין עיר ציורית מוקפת באגמים ,בהמשך על האי במרכז האגם נמצאת הטירה ונשקף ממנה נוף יפה של אזור האגמים .
בגיחותי לאזור תמיד לנתי בבתי מלון קטנים , יש באזור צימרים אך אני לא יודעת עם פעילים בכל ימות השנה .
-
צפון מערב גרמניהתודה לך על המידע -
צפון מערב גרמניהשלום שוש!
איזה איזור נהדר..... לא הייתי מתכנן יותר מידי פשוט כי כמעט אי אפשר "ליפול" באיזור הזה, וגם המרחקים כ"כ קצרים כך שאין סכנה של לטבוע באוטוסטרדות. פשוט יוצאים מהמבורג צפון-מזרחה, נפגשים עם החוף ואז מתחילים לנסוע לאורכו מזרחה. את לובק, ויסמאר, שטראלסוזד ושאר העיירות היפות תפגשו אם תרצו ואם לא (ותרצו).
לגבי לינה זה מחזיר לשאלה של זמן הטיול. בעקרון יש באיזור צימרים, פחות מבכפרים באלפים אולי, אבל בהחלט מספיק, למרות שגם אני לא בטוח אם הם פתוחים כל השנה. אם אני יכול להמליץ על זמן- לפני כמה שנים טיילנו באיזור במאי, מספיק רחוק מעונת התיירות, ופריחת החרדל צבעה את הכל בצהוב מרהיב. -
צפון מערב גרמניהבים הצפוני יש אי מופלא שהגרמנים מאד אוהבים בשם זילט (Sylt).
דרך ההגעה ברכבת בלבד (למי שמגיע עם רכב יש רכבת שמעבירה מכוניות).
היציאה בדרך כלל מ- Niebüll או Klanxbüll.