פסטיבל המסיכות הונציה
-
רוצה לבקר בפסטיבל המסיכות . מתי כדאי לטוס? האם כדאי להגיע לאירוע הפתיחה? או דווקא בהמשך? מה התאריכים השנה? חשבתי לטוס ל4-5 ימים ויומיים לשכור רכב ולעשות טיול יקבים. האם ריאלי? תודה!
-
ככל שהבנתי, הפסטיבל בונציה מאד תיירותי והומה. (לא היינו בו).
אנחנו היינו בפסטיבל בויארג'יו ונהנינו מאד! מזכיר את אווירת הקרנבל בברזיל. ריקודים ברחוב, בובות ענק על עגלות פלטפורמה גדולות. אווירת קרנבל.
-
תודה! סליחה על הבורות... אבל איפה זה ומתי מתקיים? אף פעם לא שמעתי עליו
-
ויארג'יו ממוקמת על החוף, צפונית לפיזה (כחצי שעה נסיעה).
http://viareggio.ilcarnevale.com/en/programma-eventi/parades / הפסטיבל מתקיים בסופי השבוע של חודש פברואר במתחם סגור (שני רחובות מקבילים עם גינה בניהם) ממש על חוף הים בצמוד לטיילת היפה של העיר. התהלוכה עוברת באלפיסה שנוצרת בחיבור הרחובות כך שניתן "לרוץ" אחרי/לפני המיצגים שאוהבים. צרפתי את הקישור לפסטיבל.
אנחנו טיילנו עם ילדים. אם רלבנטי לכם עוד אטרקציות, אשמח לשתף.
-
תודה רבה על השיתוף.
אנחנו נוסעים בלי ילדים. החופשה הזוגית שלנו

-
שלום רב,
השנה הפסטיבל יתקיים בתאריכים 11-28/02/2017.
אני לא יודע להגיד לך לאיזה חלק של הפסטיבל יותר כדאי להגיע אבל תוכלי להחליט על כך מקריאה באתר הרשמי של הפסטיבל.
מחוויה אישית אני יכול להעיד שבכל ימי הפסטיבל יש קרנבל ברחובות והאווירה בהחלט מחשמלת.
תוכלי לקרוא על החוויה האישית שלי בבלוג שלי "שמונה ימים בצפון איטליה".
בהצלחה.
-
הינו בקרנבל המסיכות בשנה שעברה.
האווירה בפסטיבל מטריפה, כשוונציה הרומנטית תפאורה נהדרת למתחפשים שמשקעים ממיטב כספם במסיכות. למרות שצפוף , הנאה מכך שתשוטטו בעיר בזמן הפסטיבל מובטחת. לא חייבים להיות באירוע ספציפי של הקרנבל. האווירה מורגשת ברחובות.
אנחנו עשינו יחד עם קרנבל המסיכות , את קרב התפוזים בעיר Ivrea ,
אירוע שלא פחות ממטריף , נהנו באופן שאין לתאר, מדובר בקרנבל פסיכי לגמרי. קרנבל שמתאים למי שיש לו ראש צעיר.
בנוסף , באותו טיול ביקרנו גם בקרנבל ניוקי של ורונה , קרנבל מקומי ביותר וכייפי מאוד. אהבנו.
לא במצב לצרף תמונות עכשיו, אוכל לעשות את זה בהמשך.
5 ימים יספיקו בהחלט לטיול כזה.
בהצלחה. יהיה לכם טיול משגע
-
*מתקנת את עצמי, הינו השנה בפסטיבל המסיכות.