ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נשיאת תרופות בטיסות

פורום תאילנד
    8
    22
    9913
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • דוקטור דו ליטל
      דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

לתשובה עניינית צריך לשאול שאלה עניינית

כשאת לא כותבת לאילו תרופות את מתכוונת, נוזליות או מוצקות,

כשאת לא כותבת אם בתרופות שלא באריזה המקורית את מתכוונת לתפזורת של גלולות או בעצם הלא אריזה מקורית היא גלולות באריזת הבליסטר המקורית,

אז כנראה התשובות בהתאם.

בכל מקרה אני היום בערב אשב לי בפינה בחושך על הכיסא מהפלסטיק בלי סוודר ואחשוב טוב טוב על הציון שנתת לי בגלל שנתתי תשובה שלא לרוחך.

בהתאם שמישהו אחר יענה לשאלות שלך.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

אם הכדורים באריזת בליסטר מקורית, אז אין כבר הבדל בין לקחת אותה בקרטון לבין לא (מלבד זה שללא קרטון הם יזוזו יותר ואולי יתפסו יותר נפח, תלוי איך תארזי), מקסימום מועכים קצת את הקרטון. כל ההבדל הוא הדף של הוראות השימוש שבעיניי חשוב לקחת אותו כשאת לוקחת תרופות שאולי את לא משתמשת בהם קבוע בארץ אלא תצטרכי בשעת חירום ותרצי לדעת במקרה שיש בעיות/שאלות.

אין שום בעיות עם לקחת בבטן המטוס. גם רופאים לוקחים תרופות בבטן המטוס, לא מודאגים מהחום-קור או מעיכה (מעולם לא נמעך לי כלום בטיסה, ואני תמיד עם תרמיל וטסתי הרבה בכל רחבי העולם).

לא ענית יותר מדי על שאלות ההמשך שלנו. אם מדובר בכמות גדולה, או תרופות לא מוכרות שלא במארז מסודר, יכול להיות שישאלו. אף אחד מאיתנו הוא לא נציג הביטחון או המכס, אז אי אפשר לתת לך הבטחה לכלום - נראה שאת פשוט החלטת ורוצה אישור להחלטתך ותו לא. אז אם יש החלטה בכל מקרה, לכי על זה ושיהיה בהצלחה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1
        • 2
        • 2 / 2
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון